L'estrany Cas del Dr. Jekyll i el Sr. Hyde: The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde, Catalan edition

L'estrany Cas del Dr. Jekyll i el Sr. Hyde: The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde, Catalan edition

by Robert Louis Stevenson

Paperback

$7.99
View All Available Formats & Editions
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Thursday, January 23
MARKETPLACE
2 New & Used Starting at $7.69

Overview

Un advocat de Londres anomenat Gabriel John Utterson investiga esdeveniments estranys. entre el seu vell amic, el doctor Henry Jekyll, i el malvat Edward Hyde.

Quan tornaria d'aquestes excursions, sovint em vaig submergir en una espècie de meravella en la meva depravació vicària. Aquesta familiaritat que he cridat de la meva pròpia ànima, i enviada per fer el seu bon plaer, era un ésser intrínsecament maligne i dolent; el seu cada acte i pensament centrat en si mateix; beure el plaer amb la millor avidesa de qualsevol grau de tortura a un altre; implacable com un home de pedra, Henry Jekyll es trobava de vegades enfonsat abans dels actes d'Edward Hyide; però la situació es va apartar de les lleis ordinàries i va relaxar insidiosament la comprensió de la consciència. Va ser Hyde, després de tot, i només a Hyde, que era culpable. Jekyll no era pitjor; va tornar a despertar a les seves bones qualitats aparentment sense empalmes; fins i tot es precipitava, on era possible, desfer el mal fet per Hyde. I així, la seva consciència va quedar dormit.

Product Details

ISBN-13: 9789644423307
Publisher: Classic Translations
Publication date: 11/07/2018
Pages: 82
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.17(d)

About the Author

Robert Louis Stevenson (1850-1894), a Scottish author of novels, poems, and essays, is best known for the classic books Treasure Island, Kidnapped, and The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde. A literary celebrity during his lifetime, Stevenson remains popular for his celebrated contributions to the adventure and horror genres.

Date of Birth:

November 13, 1850

Date of Death:

December 3, 1894

Place of Birth:

Edinburgh, Scotland

Place of Death:

Vailima, Samoa

Education:

Edinburgh University, 1875

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews