Música, droga i sexe: Hi ha moltes formes de ser humà

Música, droga i sexe: Hi ha moltes formes de ser humà

by Mr Albert Blasco

Paperback

$10.15
Eligible for FREE SHIPPING
  • Get it by Monday, September 24 , Order now and choose Expedited Shipping during checkout.

Overview

Música, droga i sexe: Hi ha moltes formes de ser humà by Mr Albert Blasco

El científic Carl Sagan va dir que hi havien moltes formes de ser humà. És ben cert, el problema rau en l'acceptació d'aquesta realitat. Si acceptem el nostre físic, el nostre intel·lecte, i fins i tot la nostra sexualitat, sense les cotilles socials que ens impedeixen ser lliures; llavors estarem en el camí d'obtenir la felicitat.
Tres són doncs, els estadis en la vida de qualsevol ésser humà.
Primer: acceptació. Moltes vegades no sabem el que volem ni el que som, i de sobte, ens adonem que vivíem en una bombolla on la realitat quedava disfressada per les convencions socials. Llavors és quan hem d'actuar i donar la benvinguda a la nova vida.
Segon: llibertat. Només l'acceptació de la realitat descoberta ens farà lliures per seguir el camí que escollim. Però hi ha gent que té por i vol negar-se a si mateix, aquests mai no arribaran al tercer estadi.
Tercer: felicitat. L'autor ho posa en paraules d'un dels protagonistes, tot i que no apareix fins al darrer capítol: "felicitat és la suma d'emocions positives i satisfaccions, que fa que valgui la pena viure la vida, però per assolir aquests petits moments, moltes vegades fugissers, hem de ser nosaltres, hem d'acceptar-nos com som, hem de ser lliures".
La novel·la tracta els tres estadis, centrada però, en una part de la joventut actual, aquella que vol viure la vida sense problemes i sense fer-se preguntes, fins que arriba un moment que se les han de fer i actuar en conseqüència. És una vida de música, droga i sexe. La droga és l'eina per tenir sexe, o el sexe és l'excusa per drogar-se, i participar en chemsex sense assumir responsabilitats. Les vides que es descriuen són reals, encara que els personatges són ficticis.

Product Details

ISBN-13: 9781533147035
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 07/30/2016
Pages: 268
Product dimensions: 5.98(w) x 9.02(h) x 0.56(d)

About the Author

L'autor ha estat durant molts anys professor universitari. És Diplomat en Turisme, Llicenciat en Humanitats, Màster en Història, i Doctor en Història Contemporània
El resultat de les seves recerques les ha publicat en congressos i en diversos llibres sobre turisme i de temàtica històrica. Ara ha arribat a una edat que li ha permès acollir-se a la jubilació parcial, dedicant el seu temps lliure a allò que més feliç li fa: escriure
En aquesta nova etapa ha escrit un assaig polític titulat "Catalunya, Espanya en desconnexió" (2014). Després ha vingut la seva primera novel·la "Els anys de l'horror" (2015), i ara dóna pas a una segona: "Música, droga i sexe" (2016)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews