Malaga -Torremolinos A Spanish Budget Holiday

Malaga -Torremolinos A Spanish Budget Holiday

by Llewelyn Pritchard MA

Paperback

$12.99
Use Standard Shipping. For guaranteed delivery by December 24, use Express or Expedited Shipping.

Product Details

ISBN-13: 9781494397920
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 12/06/2013
Pages: 44
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.11(d)

About the Author

Llewelyn kang koleksi buku klebu seri:
1. Gambaran buku catetan bab Eropah budget short - break preian
2. Photo Album
3. Port Hope Simpson buku catetan 1969-70
4. Port pangarep-arep Simpson Misteri
5. Voluntary Overseas Layanan ing Labrador
6. Travel Handbooks
Llewelyn wis kerjo karo Honourable Canadian Senator William (Bill) Rompkey, ing nulis riwayat saka Voluntary Overseas Service (VSO) ing Labrador. Iki apa Bill wrote kang huruf kanggo pisanan njaluk - bareng saka guru VSO ing Pateley Bridge, North Yorkshire 1-3 Agustus 2003,
"... Labrador disebut banjur kita nelpon sing saiki. Mugi sampeyan bakal apa sampeyan bisa sak iki dina kanggo sawetara isi ing rekaman Labrador karo recollections lan pantulan. Banget iki bakal minangka kontribusi penting Labrador Sajarah. nanging utamané aku pengen awakmu seneng wektu bebarengan.
Llewelyn Pritchard wis rampung proyek apik banget ing nggawa sampeyan bebarengan. Panjenenganipun minangka shrewd minangka Holmes lan ngengkel minangka Poirot. Panjenenganipun bisa malah dadi Canadian gedhe ! We utang marang liyane saka kita bisa ngomong. Iku kang acara lan aku bakal sukses. Kabeh wishes apik. Bill Rompkey "

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews