Mallorca Fantàstica 2009. La Fantasia es viu amb Alex de la Iglesia.: ...a Vilafranca de Bonany!

Mallorca Fantàstica 2009. La Fantasia es viu amb Alex de la Iglesia.: ...a Vilafranca de Bonany!

by Biel Pol

Paperback

$22.00
Eligible for FREE SHIPPING
  • Want it by Friday, October 19?   Order by 12:00 PM Eastern and choose Expedited Shipping at checkout.

Overview

Mallorca Fantàstica 2009. La Fantasia es viu amb Alex de la Iglesia.: ...a Vilafranca de Bonany! by Biel Pol

"Me lo he pasado bomba", va dir el President de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya, i gran guionista, productor i director de cinema Alex de la Iglesia. Tot el que segueix explica un poc millor què va ser MALLORCA FANTÀSTICA 2009, però mai ho resumirà millor. El genial director, al rebre l'Amfisbena d'Honor del Festival MALLORCA FANTÀSTICA, va declarar que "nunca he estado tan a gusto en un festival como en éste, y he estado en muchos". En un moment així, tots els quals estem en l'organització vam sentir que valia la pena tot. Que algú a qui admires i respectes digui quelcom semblant en el moment que ho va dir, que et digui que s'ho ha passat bomba, et deixa una sensació irrepetible. Amb aquest llibre volem compartir tots aquells moments.

Product Details

ISBN-13: 9781516980376
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 08/20/2015
Pages: 220
Product dimensions: 5.00(w) x 8.00(h) x 0.46(d)

About the Author

Biel Pol es cinéfilo, melómano, admirador del arte en general y observador del mundo socio-cultural que lo rodea. Co-autor de diversos estudios y ensayos sobre cine y Fantasy, ha participado en diversas conferencias en el marco de las actividades de MALLORCA FANTÀSTICA, no sólo en su festival de Fantasía, Ciencia-Ficción y Terror anual, sino también en las actividades dinamizadoras del mismo y en la UIB (Ficcions Científiques i Fantàstiques: reflexions multidisciplinars sobre els móns alternatius). Editor de MALLORCA FANTÀSTICA EDITORS, también ha colaborado activamente coordinando diversos apartados del citado Festival. Para la 4ª Edición de MALLORCA FANTÀSTICA realizó labores de coordinación del apartado de conferencias y también del artístico, siendo el principal responsable del Mega-Montaje Artístico MALLORCA FANTÀSTICA 2011, consistente en una gran exposición de obras del género fantástico de 2'50 metros que se exhibieron en las calles de Inca.
Es editor de uno de los libros españoles con más seguidores en Facebook: Demonios de Formentera, con más de 40.000 fans.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews