Maslacak nosen vetrom

Maslacak nosen vetrom

by Maja Wu

Paperback

$20.00
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Friday, February 21
MARKETPLACE
2 New & Used Starting at $16.49

Overview

"Maslacak nosen vetrom" nastao je kao potreba autorke da objasni sebe. Samoj sebi pre svega. Vodjena mislju da kada stavimo sve na papir - jasnije vidimo! Ovo je hrabar i moderan roman sa akterima koji sami u njega uskacu. Hrabar u stavu i odluci da se nekonvencionalno deluje i odlucuje, protivno ustaljenim zivotnim kliseima, tradiciji i misljenju vecine cak i kada je to mozda pogubno po njene aktere, jer - ne moze se protiv sebe. U njemu cete izmedju redova pronaci Miku Antica, Kapora, Bukovskog, Balasevica iako je roman ponajvise Kueljovski. Maja se ne libi u njemu ni socno da opsuje, ni da sex opise onakvim kakav on jeste i kako ga ona dozivljava, da vam od samog citanja bude vruce, a da pritom izbegne zamku da sklizne u pornografiju. U romanu se citalac prepoznaje u likovima, stavlja se na njihovu stranu ili protiv njih. Navija. Kroz roman provejavaju zivotne istine. Ali i zablude. Majini junaci, a pre svega njen glavni lik - Sonja - vodjeni su idejama kao sto su "Veruj i desice se." ili recimo "Ne gledajte ko u kakvim cipelama hoda niti kakvom kasikom jede". Ovaj roman od srca preporucujem za citanje... sto mu bubnjeva Darkwood-a! Aleksandar Sasha Jovanovic

Product Details

ISBN-13: 9781541067233
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 12/12/2016
Pages: 372
Product dimensions: 5.50(w) x 8.50(h) x 0.83(d)

About the Author

Maja Wu (Bjelic), citaocima znana po istoimenom blogu iz kog je nastala knjiga, rodjena je u Somboru, 7. maja 1981. godine.
Kao devojcica od 12 godina, prvi put otkriva da se njena rec cita i izvan granica detinjeg sveta za koji je znala. Ucestvovala je na mnogim konkursima i objavljivala price za domace casopise. Vremenom spoznaje energiju u sebi koja je vodi olovkom i recju kroz sve buduce izbore. Zaljubljenik je u zivot i pisanu rec, nomad je, tumac simbola zivota. Jedno vreme je vodila magazin / online portal, okupljajuci mlate, talentovane ljude iz sveta kulture, kako bi nesto drugacije napravili.
Od 2014. godine zivi i pise u Nemackoj.
Mozda je i vi sretnete negde na ulicama nepoznatih gradova, kako zaneseno pise upravo o vama...
Ovo je njen prvi roman.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews