Mielott megismertelek (Me Before You)

Mielott megismertelek (Me Before You)

by Jojo Moyes

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$10.74

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Louisa Clark elégedett az életével. Szereti a csendes kisvárost, ahol születése óta él, a munkáját a kávézóban. Szereti a családját, a zsúfolt házat, ahol apjával, anyjával, az egyik nagyapjával, a család eszének tartott nővérével és annak ötéves kisfiával együtt lakik. És talán még Patricket is szereti, a barátját, akivel már hét éve vannak együtt. Ám egy napon Lou szépen berendezett világában minden a feje tetejére áll: a kávézó váratlanul bezár, és hogy továbbra is támogatni tudja a családját, Lou elvállalja egy férfi gondozását, aki súlyos balesete után mogorván tölti a napjait.
Will Traynor gyűlöli az életét. Hogy is ne gyűlölné, amikor egyetlen nap alatt mindent elveszített? A menő állása Londonban, az álomszép barátnője, a barátai, az egzotikus nyaralások - mindez már a múlté. A jelen pedig nem is lehetne rosszabb: nem elég, hogy önállóságától és méltóságától megfosztva vissza kellett térnie a szülővárosába, most még egy új gondozót is felvettek mellé, anélkül, hogy kikérték volna a véleményét. A lány elviselhetetlenül cserfes, idegesítően optimista és borzalmasan felszínesnek tűnik.
Lou-nál és Willnél különbözőbb két embert keresve sem találhatnánk. Vajon képesek lesznek-e elviselni egymást, és - pusztán a másik kedvéért - újraértékelni mindazt, amit eddig gondoltak a világról?

Product Details

ISBN-13: 9789632663869
Publisher: Cartaphilus Kiadó
Publication date: 08/09/2016
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 488
File size: 888 KB

About the Author

Jojo Moyes is the New York Times bestselling author of The Girl You Left Behind, One Plus One, Me Before You, recently adapted for film, and The Last Letter from Your Lover. Moyes lives her husband and three children on a farm in Essex, England. In addition to her books, she also writes for a variety of newspapers and magazines. Her collection Paris for One includes a novella of that name and eight other stories.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews