Milo i Ze

Milo i Ze

by Mark Watson

Hardcover

$19.99
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Monday, October 28

Overview

Uneix-te a Milo, el llarg i oblidat Bull Terrier, ja que viatja pel món a la recerca de res més que un amic que pot cridar el seu.

Milo & Ze és l'esperada segona foto infantil il·lustrada Bull terrier per a nens de Mark Watson i Pablo Michau, autors del best seller, "The Shark in the Park". Milo & Ze fa el regal perfecte de Bull Terrier per a nens, amants del gos i aficionats a la intimidació.

"Milo és un bonic cadell de toreros que s'ha oblidat, tancat en una gàbia, fins que, una nit, una llum cegadora surt del cel nocturn i destrueix la seva gàbia creant un cràter que el torero fa valer i s'escolta El mole que demana el seu nom i el petit torero descobreix una estrella caiguda: "Mai més no us necessiteu desitjar un amic, us espera al final del vostre viatge". I fora del nostre cadell de toreros viatja, veu un camió, es troba amb Big the Pig que el convida al seu iot que resulta ser una barcassa fugaç, però el torero Milo salta el vaixell i, finalment, arriba a terra per veure Big the Pig segur i gratuït.

Milo coneix a un pelicà que li dóna un passeig. El següent viatge es troba en un camell però es produeix una tempesta de sorra, cobreix el petit torero, però és descobert per un elefant que l'ajuda en el seu viatge. Però sorgeixen més aventures: un tigre, una cabra muntanyenca, una caverna i, finalment, el cadell de toreros arriba a la porta on viu un noi indi amb el nom de Ze: Milo finalment té un amic seu.

Enigmàtic vers de rima, il·lustracions exquisides i una aventura ardent que simplement és restauradora i fa que el lector se senti bé. Buscant amics: un gran objectiu i una destinació meravellosa. Molt recomanable per a nens i adults adults d'art ".

Grady Harp, 15 de gener

Terrible, divertit, emocionant! Aquesta nova i ben il·lustrada pel·lícula per a nens i nenes d'acció de rima infantil i rima està disponible en llibres per a llibres per a llibres i per Kindle.

La versió Kindle inclou enllaços a contingut interactiu exclusiu.

Perfecte per als lectors primers i elementals.

Aquest llibre és adorable per a nens petits, però també és un llibre divertit per a tota la família.

També divertit o llegit en veu alta, aquest llibre d'imatges infantils de toreros s'ha convertit en un dels llibres de bous per a nens més famosos.

GUANYADORS: Millor llibre electrònic il·lustrat per a nens - Premis MOONBEAM 2015

GUANYADORS: Millor Llibre d'Animals Infantils - PREMIS MITJANS DE LECTURA 2015

GUANYADORS: Millor llibre infantil il·lustrat: IPPY Awards 2015

Product Details

ISBN-13: 9780995644854
Publisher: Mark Watson
Publication date: 04/17/2015
Pages: 66
Product dimensions: 8.50(w) x 11.00(h) x 0.25(d)
Age Range: 2 - 10 Years

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews