Înainte să te cunosc

Înainte să te cunosc

by Jojo Moyes

NOOK Book(eBook)

$8.99
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
LendMe® See Details
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Înainte să te cunosc by Jojo Moyes

Lou Clark știe o mulțime de lucruri. Știe câți pași sunt de la stația de autobuz până acasă. Știe că îi place să lucreze la ceainăria The Buttered Bun și că s-ar putea să nu fie îndrăgostită de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu știe este că e pe cale să-și piardă locul de muncă și că viața ei rămâne normală doar pentru că e, în esență, previzibilă.

Will Traynor știe că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-și piardă dorința de a trăi. Știe că totul i se pare acum insignifiant și lipsit de bucurie și știe totodată și cum să pună capăt acestei stări de lucruri. Ceea ce Will nu știe este că Lou e pe cale să-și facă apariția în lumea lui într-o explozie de culoare. Și nici unul dintre ei nu știe că urmează să schimbe destinul celuilalt pentru totdeauna.

Înainte să te cunosc e o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.

&quo;O narațiune ingenioasă, cu personaje încântătoare. O poveste dulce-amăruie despre dragoste și renunțare. O lectură extraordinară.“ – Daily Mail

Carte vândută în peste 6 milioane de exemplare


Product Details

ISBN-13: 9786063309144
Publisher: Litera
Publication date: 08/19/2016
Series: Blue Moon
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

Jojo Moyes is the New York Times bestselling author of The Girl You Left Behind, One Plus One, Me Before You, recently adapted for film, and The Last Letter from Your Lover. Moyes lives her husband and three children on a farm in Essex, England. In addition to her books, she also writes for a variety of newspapers and magazines. Her collection Paris for One includes a novella of that name and eight other stories.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews