O noapte compromițătoare

O noapte compromițătoare

by Teresa Medeiros

NOOK Book(eBook)

$3.99
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
LendMe® See Details
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

O noapte compromițătoare by Teresa Medeiros

Cand iubirea te elibereaza de secretele trecutului...

Aproape intreaga copilarie, Carlotta Anne Fairleigh a fost fascinata de povestile captivante din romanele gotice. Visul ei este sa scrie ea insasi propria poveste de groaza, plina de crime teribile. De aceea, chiar in seara debutului sau in inalta societate londoneza, curiozitatea o imboldeste sa spioneze conacul invecinat, despre care se spune ca apartine lui Hayden St. Clair, barbatul cunoscut in lumea buna drept Marchizul Ucigas. Si astfel, fara sa vrea, Charlotta declanseaza un imens scandal si se trezeste in postura protagonistei intr-o drama adevarata.

Cu reputatia distrusa, ajunge sotia lui Hayden St. Clair si stapana unui conac lugubru ce se inalta pe coastele abrupte din Cornwall. Curajoasa Lottie refuza sa se lase intimidata de stafia primei sotii a marchizului, despre care se zvoneste ca rataceste pe coridoarele conacului in miez de noapte, cerand prin vaiete sfasietoare sa fie razbunata. Insa cel care se dovedeste adevaratul pericol este insusi Hayden. Caci exista ceva tulburator - si surprinzator de tandru - la barbatul frumos si misterios care ii este sot, si inainte sa cedeze dorintelor inimii, Lottie trebuie sa dezlege misterele trecutului lui, indiferent cat de scandaloase - si periculoase - s-ar putea dovedi acestea.


Product Details

ISBN-13: 9786067416664
Publisher: Alma
Publication date: 06/14/2016
Series: Iubiri de poveste
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

Teresa Medeiros (b. 1962) wrote her first novel at the age of 21, introducing readers to one of the most popular voices in romance fiction. With more than 10 million books in print, published in 17 languages, Medeiros is the author of more than 20 novels, including the bestsellers The Pleasure of Your Kiss and The Temptation of Your Touch. She lives in Kentucky with her husband and her cats.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews