Osmanet

Osmanet

by Osman Nuri Topbas

NOOK Book(eBook)

FREE
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Osmanet by Osman Nuri Topbas

Besimi me fenë si forma e institucionalizuar e tij janë synimi final i krijimit dhe natyrës njerëzore, janë koleksion sistematik i ligjeve hyjnore që rregullon jetën mes shpërgënjve dhe qefinit dhe, kështu, e përgatit njeriun për lumturinë e jetës tjetër, ahiretit; gjuha është mjeti shprehës i drejtësisë dhe i të vërtetave të parashtruara nga besimi dhe feja.

Product Details

BN ID: 2940011175268
Publisher: Erkam Publications
Publication date: 01/15/2011
Sold by: Smashwords
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews