Port Hope Simpson sajarah kanggo ngangkut barang kutha kono: Newfoundland banjur Labrador, Kanada

Port Hope Simpson sajarah kanggo ngangkut barang kutha kono: Newfoundland banjur Labrador, Kanada

by Llewelyn Pritchard MA

Paperback

$13.99
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Monday, January 28

Product Details

ISBN-13: 9781492701064
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 09/11/2013
Pages: 56
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.15(d)

About the Author

Llewelyn kang koleksi buku klebu seri:
1. Gambaran buku catetan bab eropah budget short-break preian
2. Photo Album
3. Port Hope Simpson buku catetan 1969-70
4. Port Hope Simpson Misteri
5. Layanan Voluntary Overseas ing Labrador
6. Travel Handbooks
Llewelyn wis kerjo karo Honourable Canadian Senator William (Bill) Rompkey, ing nulis riwayat saka Voluntary Overseas Service (VSO) ing Labrador. Iki apa Bill wrote kang huruf kanggo pisanan njaluk-bareng saka guru VSO ing Pateley Bridge, North Yorkshire 1-3 Agustus 2003,
"... Labrador disebut banjur kita nelpon sing saiki. Mugi sampeyan bakal apa sampeyan bisa sak iki dina kanggo sawetara isi ing rekaman Labrador karo recollections banjur pantulan. Banget iki bakal minangka kontribusi penting Labrador Sajarah. nanging utamane aku pengen awakmu seneng wektu bebarengan.
Llewelyn Pritchard wis rampung proyek apik banget ing nggawa sampeyan bebarengan. Panjenenganipun minangka shrewd minangka Holmes lan ngengkel minangka Poirot. Panjenenganipun bisa malah dadi Canadian gedhe! We utang marang liyane saka kita bisa ngomong. Iku kang acara banjur aku bakal sukses. Kabeh wishes apik. Bill Rompkey"

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews