Russisk Vokabularbok: En Emnebasert Tilnærming

Russisk Vokabularbok: En Emnebasert Tilnærming

by Pinhok Languages

Paperback

$14.99
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Thursday, January 30

Overview

Denne vokabularboken inneholder mer enn 3000 russiske ord og uttrykk som er gruppert etter emner for å gjøre det lettere for deg å velge hva du vil lære først. I tillegg inneholder den andre halvdelen av boken to indeksdeler som kan brukes som enkle ordbøker for å slå opp ord på et av de to språkene. Til sammen gjør de tre delene dette til en meget nyttig ressurs for elever på alle nivåer.

Hvordan brukes denne russiske vokabularboken?

Usikker på hvor du skal starte? Vi anbefaler at du først arbeider deg gjennom kapitlene med verb, adjektiver og fraser i første del av boken. Dette vil gi deg et godt grunnlag for videre læring, og et russisk ordforråd som er tilstrekkelig for enkel kommunikasjon. Ordbøkene i andre halvdel av boken kan du bruke når du har behov for å slå opp ord du hører på gaten, russiske ord du ønsker å vite oversettelsen av, eller bare for å lære noen nye ord i alfabetisk rekkefølge.

Noen tanker til slutt:

Vokabularbøker har eksistert i århundrer. Som med så mange ting som har eksistert en stund, er de ikke veldig moderne og kanskje litt kjedelige, men de fungerer vanligvis veldig bra. Sammen med delene med grunnleggende russiske ordbøker er denne russiske vokabularboken en flott ressurs som vil være til stor hjelp for deg gjennom hele læringsprosessen. Den er spesielt nyttig når du ikke har internett for å slå opp ord og uttrykk.

Product Details

ISBN-13: 9781979752695
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 11/15/2017
Pages: 240
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.51(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews