Sempre amb tu

Sempre amb tu

NOOK Book(eBook)

$9.99
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Sempre amb tu by Sylvia Day

«Gideon Cross. Enamorar-me d’ell és el més senzill que he fet a la vida. Va succeir a l’instant. Absolutament i irremeiablement.

Casar-me amb ell va ser un somni fet realitat. Continuar casada amb ell és la meva lluita diària. L’amor transforma i el nostre és un refugi davant la més violenta de les tempestes. Dues ànimes ferides enllaçades en una de sola.

Hem despullat els nostres secrets més foscos davant l’altre. En Gideon és el mirall que reflecteix els meus defectes... i tota la bellesa que jo no podia veure. M’ho ha donat tot. Junts ens podríem enfrontar a aquells que s’esforcen amb tant acarnissament a separar-nos.

Però la nostra batalla més gran potser està en les mateixes promeses que ens van donar la força. Comprometre’s amb l’amor va ser només el principi. Lluitar per l’amor ens alliberarà... o ens separarà».


Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Product Details

ISBN-13: 9788466420822
Publisher: Grup 62
Publication date: 05/04/2016
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
File size: 480 KB

About the Author

Sylvia Day és número 1 de The New York Times i autora d’èxit internacional, amb més de vint novel·les, que es venen a més de quaranta països. És l’autora més venuda a vint-i-vuit països, amb desenes de milions d’exemplars venuts.  www.sylviaday.com Facebook.com/AuthorSylviaDay i al Twitter @SylDay.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews