Paperback

$14.99
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Wednesday, September 25

Overview

O scriere deja clasica in lumea crestina, SFINTENIA este una dintre putinele carti pe care orice crestin ar trebui sa le citeasca, dincolo de Biblie. Scrisa ca urmare a unei controverse aparuta in Anglia privind sfintirea „completa" (sau perfectiunea absoluta), cartea lui J.C. Ryle trece cu mult dincolo de aceasta discutie si clarifica faptul ca sfintirea deplina va fi atinsa doar in Rai. Ryle dezvolta apoi o teologie completa si practica a sfinteniei, una care trece testul Scripturii, testul timpului si testul atacurilor teologilor liberali si al promotorilor crestinismului superficial din zilele noastre.
Autorul arata ca sfintenia poate fi obtinuta doar de catre cei care adauga credintei straduinta personala si care iau aminte la multele indemnuri practice la sfintenie practica zilnica, indemnuri care apar atat de des in Scriptura. El explica sensul perfectiunii scripturale, arata cum trebuie inteles controversatul capitol 7 din Epistola catre Romani, doctrina locuirii credinciosului de catre Hristos, relatia dintre convertire si consacrare, si necesitatea ca cei ce vor sa fie sfinti sa vegheze, sa se roage si sa lupte. Asemenea autorilor puritani din care s-a inspirat adesea, Ryle nu ofera o cale usoara catre culmile experientei crestine. Dorinta lui este ca sfintenia practica personala sa creasca mult in mijlocul poporului lui Dumnezeu.
Aceasta carte nu are nevoie de alte recomandari. Toti cei ce o vor citi isi vor reaminti sfaturile ei pretioase si o vor recomanda si altora. Stilul de adresare simplu, concis si biblic al autorului face clare cititorului concepte precum sfintirea, sfintenia, siguranta mantuirii, cresterea in har, sau dragostea pentru Hristos, si face acest lucru in conformitate cu Biblia, avand in acelasi timp un ochi indreptat permanent catre aplicatiile ei practice.

Product Details

ISBN-13: 9781720499275
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 05/30/2018
Pages: 396
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.88(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews