Spansk ordbok: En ämnesbaserad metod

Spansk ordbok: En ämnesbaserad metod

by Pinhok Languages

Paperback

$14.99
View All Available Formats & Editions
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Monday, October 28

Overview

Den här ordboken innehåller fler än 3000 spanska ord och fraser som grupperats efter ämne så att du lättare kan välja vad du vill lära dig först. Dessutom innehåller den andra halvan av boken två registeravsnitt som kan användas som grundläggande ordlistor där du kan slå upp ord på båda språken. Kombinationen av de tre delarna gör boken till en fantastisk resurs för språkinlärare på alla nivåer.

Hur använder jag den här spanska ordboken?

Vet du inte riktigt var du ska börja? Vi föreslår att du först går igenom avsnitten om verb, adjektiv och fraser i bokens första del. Det ger dig en utmärkt grund för vidare studier och ett tillräckligt stort ordförråd för grundläggande kommunikation på spanska. Ordlistorna i bokens andra del kan användas när det behövs för att slå upp ord du hör på gatan, spanska ord som du vill veta betydelsen av, eller helt enkelt för att lära dig nya ord i alfabetisk ordning.

Slutliga kommentarer:

Ordböcker har funnits i århundraden och precis som andra saker som funnits länge kan de framstå som lite gammaldags och långtråkiga, men de fungerar alldeles utmärkt. I kombination med de enkla ordlistorna är den här spanska ordboken en fantastisk resurs som hjälper dig genom lärandeprocessen och den är särskilt behändig när du inte har möjlighet att slå upp ord och fraser på internet.

Product Details

ISBN-13: 9781544793122
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 03/20/2017
Pages: 238
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.50(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews