Téged nem lehet elfelejteni

Téged nem lehet elfelejteni

by Mary Higgins Clark

NOOK Book(eBook)

$8.75

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A The New York Times No.1 bestsellerében egy manhattani baleseti sebészt a kisfia szeme láttára ölnek meg egy játszótéren. Öt év elteltével a gyilkos még mindig szabadlábon van…


Amikor Laurie Moran férjét brutálisan meggyilkolták, csak a hároméves Timmy látta az édesapja gyilkosának arcát. Az átható kék szempár még öt évvel később is kísérti álmában Timmyt.


Laurie-t még nagyobb félelem nyomasztja – a gyilkos fenyegetése, amelyet odakiáltott a fiának, miközben elmenekült a helyszínről: „Mondd meg anyádnak, ő lesz a következő, utána pedig te jössz…”


És az asszonynak most ismét gyilkossággal van dolga, ezúttal egy megtörtént, de megoldatlan bűnügyekkel foglalkozó tévésorozat producereként.


A sorozat első részében egy nő húsz évvel korábbi, felderítetlenül maradt meggyilkolása a téma. Az élénk társasági életet élő asszonyt a friss diplomás lánya tiszteletére rendezett gála után megfojtva találták az ágyában. A nagy port kavaró gyilkosság országszerte szerepelt a hírekben, így Laurie biztos benne, hogy az ügy – a maga pazar környezetében és az akkori éjszaka vendégeinek közreműködésével – sikerre viszi majd a műsort. Ám amikor megkezdik a forgatást Betsy azóta elhidegült barátaival, világossá válik, hogy valamennyiüknek titkai vannak – kinek kisebbek, kinek nagyobbak.És közben rájövünk, hogy az átható kék szempár még mindig figyel…„Bízzunk Mary Higgins Clarkban: tudja, hogyan kell halálra rémiszteni bennünket.” - THE NEW YORK TIMESA gyanú árnyékában sorozat követekező része A Hamupipőke-gyilkosság címmel fog megjelenni.

Product Details

ISBN-13: 9786155373923
Publisher: 21. Század Kiadó
Publication date: 06/30/2016
Series: A gyanú árnyékában , #1
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 302
File size: 892 KB

About the Author

Known as the Queen of Suspense, Mary Higgins Clark has proven herself a master of the genre with dozens of bestselling mysteries and psychological thrillers over her extensive career. Many of her books, such as A Stranger Is Watching and Where Are the Children? have been made into movies, and many others have been adapted for television.

Hometown:

Saddle River, New Jersey and New York, New York

Date of Birth:

December 24, 1929

Place of Birth:

New York, New York

Education:

New York University; B.A., Fordham University, 1979

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews