Tíz igaz történet 2

Tíz igaz történet 2

NOOK Book(eBook)

$5.69
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
LendMe® See Details
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Tíz igaz történet 2 by

Ez a kötet tíz jogsértés áldozatának történetét mutatja be. Az áldozatokat az Amnesty International lelkiismereti foglyoknak tekinti, rajtuk keresztül próbálja felhívni a figyelmet rendszerszintű jogsértésekre, és hétköznapi embereket mozgósítva javulást elérni az ügyükben. A tömeges aláírás hatékony fegyver, minden negyedik esetben eredményes.

Az Amnesty International független, demokratikus szervezet, több mint hétmillió ember globális mozgalma, amely az igazságtalanságok ellen küzd. Az emberi jogok védelmét kormányoktól, politikai pártoktól, egyházaktól, ideológiáktól és gazdasági érdekektől függetlenül képviseli. Az emberi jogok védelmét
Olyan világért kampányolunk, ahol mindenki jogai érvényesülnek. Olyan emberek támogatnak minket, mint te. Egyetlen kormány sem rejtőzködhet az Amnesty International figyelme elől. Egyetlen eset sem reménytelen.

A Tíz igaz történet antológia először 2015-ben jelent meg, tíz kortárs magyar író egy-egy novellájával. A jelen kötetben tíz újabb szerző ezúttal is valóságos esetek nyomán írta meg történetét.

A könyv megvásárlásával az olvasó az Amnesty International Magyarország munkáját, az emberi jogok védelmét támogatja.


Product Details

ISBN-13: 9789634330110
Publisher: Libri Kiadó
Publication date: 06/15/2016
Series: Tíz igaz történet 2
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews