Timpul Cautarilor: Oameni lânga noi

Timpul Cautarilor: Oameni lânga noi

Timpul Cautarilor: Oameni lânga noi

Timpul Cautarilor: Oameni lânga noi

Paperback

$21.49
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
    Choose Expedited Shipping at checkout for delivery by Friday, June 9
  • PICK UP IN STORE

    Sorry! Store Pickup is currently unavailable.


Overview

Timpul Căutărilor este în egală măsură o dramă, o poveste de dragoste, un roman social, un roman polițist și un roman liric.

Timpul Căutărilor este o dramă despre viețile intersectate a două pesonaje, o fată de șaisprezece ani și un bărbat de treizeci și cinci de ani. Bărbatul suferă într-o căsnicie nefericită, cu o soție plictisită; fata suferă, de asemenea, în legătură cu școala, cu părinții și cu misterul unui comunicator de pe internet, care participă la o petrecere pivot la ea acasă. Ce se întâmplă cu ei?

Timpul Căutărilor explorează cu mare pasiune misterele bogate în trăiri adânci ale relațiilor dintre oameni. Printr-o serie de „lentile", inclusiv religioase și filozofice, această carte extrem de originală, de eseuri și poezie, țese o narațiune convingătoare pentru a contempla aceste subiecte.


Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9781039111288
Publisher: FriesenPress
Publication date: 08/12/2021
Pages: 270
Product dimensions: 5.50(w) x 8.50(h) x 0.61(d)

About the Author

Născut și educat în România, Ambrozie Lucaci locuiește, din 2003, în London, Canada. Autorul, un fost profesor de istorie, a scris Timpul Căutărilor cu mai mult de zece ani în urmă. Cartea a avut o călătorie lungă până să poată fi publicată.

Customer Reviews