Tot té un final

Tot té un final

by Eduard Bes Fuster

NOOK Book(eBook)

$5.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

“Tot té un final” aplega un seguit de relats curts que l’autor ha anat creant d’acord a un procés narratiu que, de sobte, gira i proporciona un acabament absolutament sorprenent que no deixarà indiferent al lector. Ni en el fons, ni en la forma.

Llegir-lo significa estar obert a emprendre una colla de petits viatges per espais i temps dispars, tot assolint, en arribar al final del trajecte, una meta tant o més sorprenent com el mateix viatge. De temàtica molt diversa, hi ha relats de només unes poques línies mentre que d’altres s’allarguen algunes pàgines. En tot cas són textos que es poden llegir en qualsevol moment de relaxació, desconnexió o tranquil·litat, empassant-se’n uns quants de cop o avançant d’un en un.

En definitiva, us convido a llegir “Tot té un final” sencer, arribant a la darrera paraula de cada relat, al final de cada conte. No us decebrà.

Product Details

BN ID: 2940155165675
Publisher: OmniaBooks
Publication date: 03/06/2018
Sold by: Smashwords
Format: NOOK Book
File size: 374 KB

About the Author

Eduard Bes Fuster va néixer a Eivissa l’any 1968. Resident a Reus des de 1978 es considera reusenc d’adopció i convicció. Enginyer químic de professió tot i que li agrada escriure quan té temps lliure, per aquest motiu ha participat en diverses publicacions. Va col·laborar en el Diari d’Opinió de Reus amb una columna mensual dedicada a relatar curiositats històriques de la ciutat.

Customer Reviews