Tuzpróba

Tuzpróba

by James Dashner

NOOK Book(eBook)

$11.91

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Thomas és társai azt gondolták, ha valaha élve kijutnak az Útvesztőből, akkor visszanyerik a szabadságukat, folytathatják korábbi életüket. Ám a titokzatos VESZETT még nem végzett velük. Újabb próba, újabb rémálom vár rájuk.
A Föld felperzselt vidék, melyen zombiszerű gyilkos lények kószálnak. A kormányok eltűntek, a világ anarchiába süllyedt. A remélt szabadság helyett a csapat még kegyetlenebb megpróbáltatásnak néz elébe: vár rájuk a Tűzpróba. Ebben a világban már nincsenek egyedül - és a többiek csak akkor maradhatnak életben, ha ővelük végeznek. Vérfagyasztó kalandokkal teli útjuk során nyoma vész a csapat egyetlen lány tagjának, Teresának, és a fiúk elhatározzák, hogy felkutatják, még ha ez az életükbe kerül is. Fogalmuk sincs róla, micsoda elképesztő veszélyek várnak rájuk. Nincsenek szabályok. Nincs segítség. A tét az életük. Thomasban pedig lassan felébred a gyanú: vajon nem az ő elméjében rejlik a szabadulásuk kulcsa?

Product Details

ISBN-13: 9789632664460
Publisher: Cartaphilus Kiadó
Publication date: 09/02/2016
Series: Útveszto , #2
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 416
File size: 1 MB

About the Author

James Dashner is an American writer of speculative fiction, primarily series for children or young adults. Dashner's dystopian Maze Runner series have been adapted into feature films. His work also includes The Jimmy Fincher Saga, The 13th Reality series, The Mortality Doctrine, and novels in the young reader action adventure series The Infinity Ring. Dashner and his wife and children live in Utah.

Learn more about James Dashner on the B&N Podcast

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews