Un estiu a l'Empordà

Un estiu a l'Empordà

by Màrius Carol

NOOK Book(eBook)

$9.99
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Un estiu a l'Empordà by Màrius Carol

En Marc és un experimentat periodista que es veu obligat a deixar la corresponsalia a Londres per incorporar-se a la redacció amb un càrrec. El seu retorn coincideix amb la mort del seu oncle que li deixa una magnífica masia envoltada de vinyes a l’Empordà, on ell havia passat els estius.
Mentre en Marc intenta posar ordre al mas i de pas a la seva vida, descobrirà una postal dirigida al seu oncle i signada per Romy Scheneider. En Marc anirà descobrint pistes sobre la possible relació entre l’actriu i el seu parent mentre es debatrà entre el retorn a la professió o la definitiva retirada
a l’Empordà. Dues dones totalment diferents interferiran en la seva vida i l’ajudaran a decidir el seu futur.

Product Details

ISBN-13: 9788466418843
Publisher: Grup 62
Publication date: 06/12/2014
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
File size: 506 KB

About the Author

Màrius Carol és director de La Vanguardia. Com a escriptor, l’any 2002 va obtenir el premi Ramon Llull per Les seduccions de Júlia i va aconseguir el Prudenci Bertrana 2009 i el Maria Àngels Anglada 2010 per L’home dels pijames de seda. Altres novel·les seves són La conjura contra el gurmet, El segrest del rei i Una vetllada a l’Excelsior. És autor d’una extensa obra, en què destaca L’enigma Dalí, que va obtenir el premi Así Fue 2004, però igualment, Contra periodistas, Retrobar la Costa Brava, El club de los 50, Tipos de interés, Las plumas del marabú o Barcelona 360º. Com a periodista ha format part, entre d’altres, de les redaccions d’El Periódico, El País o La Vanguardia, on ha ocupat diferents càrrecs.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews