Un târg neobișnuit

Un târg neobișnuit

by Putney Mary Jo

NOOK Book(eBook)

$3.99
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
LendMe® See Details
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Un târg neobișnuit by Putney Mary Jo

Dupa ce a facut avere sfidand pericolele marilor din China, aventurierul si negustorul american Gavin Eliott se indreapta catre Londra, unde intentioneaza sa se stabileasca intr-o societate care i-a fortat familia sa plece, cu dezonoare, pe cand Gavin era doar un copil. Ajuns insa pe o insula din Indiile Orientale, se vede nevoit sa intervina pentru a salva o femeie europeana vanduta la un targ de sclavi.

Alexandra Warren s-a aventurat in Australia ca o tanara mireasa dornica de aventura. Peste doisprezece ani se intoarce acasa vaduva si mama, cand un atac al piratilor o desparte de fiica ei iubita si o condamna la o viata de robie. Miracolul salvarii apare in persoana unui capitan yankeu cu privire apriga, dispus sa-si riste viata pentru a o elibera.

Lucrurile iau o turnura neasteptata, iar Gavin si Alex ajung la Londra ca doi straini uniti de secrete dureroase. Insa atractia si afectiunea depasesc in curand trauma primei lor intalniri.

Curand insa trecutul se intoarce sa ii schimbe viata lui Gavin si sa ameninte iubirea pasionala pe care a gasit-o incheind un targ neobisnuit.
Product Details

ISBN-13: 9786067413069
Publisher: LIRA
Publication date: 06/14/2016
Series: Carti romantice
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews