Vágóhíd blues

Vágóhíd blues

by Peter Robinson

NOOK Book(eBook)

$8.93

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Eastvale-ben, Alan Banks főfelügyelő városkájában mindig történik valami. Ezúttal több szokatlan esemény is megzavarja a helybéliek nyugalmát. Előbb két fiatal férfinak vész nyoma, majd egy második világháborús hangárban viszonylag frissnek látszó vérfoltra bukkannak, illetve kiderül, hogy az egyik helyi gazda igen értékes traktorát is ellopták. Ráadásul az egyik eltűnt fiatal férfi lakókocsija váratlanul porig ég. Az esetek időbeli egybeesése több mint gyanús.
Alan Banks és csapata eleinte értetlenül áll az ügysorozat előtt, amíg egy meglehetősen szörnyű autóbaleset teljesen új irányba nem tereli a nyomozást. Az elhullott állatok megsemmisítésével foglalkozó cég egyik alkalmazottjának a teherautója ugyanis a szakadékba hajt, a tetemek között pedig emberi maradványokat találnak. Miközben a nyomozók elszántan küzdenek, hogy az eltűnt férfiak nyomára bukkanjanak - különösen, mivel úgy látszik, ők lehetnek az igencsak szokatlan események kulcsfigurái -, az idővel is versenyt kell futniuk, sőt a hajtóvadászatban az egyik társuk élete is veszélybe kerül...

Product Details

ISBN-13: 9789634520481
Publisher: PublishDrive
Publication date: 10/06/2017
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 352
File size: 1 MB

About the Author

Peter Robinson (1950) is a Canadian crime writer best known for his Inspector Alan Banks series. Born in England, Robinson emigrated to Canada in 1974 to pursue graduate studies. He published his first book, Gallows View in 1987, introducing readers to Inspector Alan Banks. The series is set in fiction English town of Eastvale, and to date includes almost two dozens books. In 2010 it was adapted into a television series titled DCI Banks.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews