Vloedgolf van liefde: Erotische emerikaanse historische roman

Vloedgolf van liefde: Erotische emerikaanse historische roman

by Tracy Sumner

NOOK Book(eBook)

$0.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

"Gepassioneerde liefdesscènes die je ademloos achterlaten en je zintuigen in vuur en vlam zetten. Ik kon het niet wegleggen."—The Best Reviews

 

Suffragettes uit de vergulde eeuw en Zuidelijke mannen die van hen houden! #1 in de smeulende trilogie van de Gebroeders Garrett die speelt in een kleine gemeenschap!

Elle Beaumont heeft haar levenslessen pijnlijk geleerd – door als een dwaas haar jonge hart te openen voor liefde waardoor het gebroken werd toen haar ware liefde vluchtte van Pilot Eiland, Noord-Carolina. Nu is Noah Garrett terug en heeft de vlam weer aangewakkerd van de dromen die ze opgegeven had waardoor haar wereld weer ondersteboven wordt gezet. Het meisjesachtige verlangen dat Elle had voor hem is veel sterker geworden dan ze zich ooit had kunnen voorstellen. 

Een man die toegewijd is aan wetenschap en rationeel oordeel maakt van Noah een man die elke notie van romantiek verwerpt… totdat het meisje dat altijd al aan hem hing als een schaduw hem begint te vervolgen in zijn bewustzijn en zijn dromen. Maar zelfs als hij ervoor vecht om de sensuele schoonheid van Elle en de stormachtige aantrekkingskracht die ontploft tussen hen te weerstaan, kan Noah niet ontkennen dat hun passie net zo onweerstaanbaar en eindeloos is als de getijden van de liefde.

 

Een gepassioneerde suffragette. Een beroemde bioloog. Jaren van opgekropte passie en herkansingen die zich afspelen in het Outer Banks rondom de eeuwwisseling...Related collections and offers

Product Details

BN ID: 2940164545437
Publisher: tracy sumner
Publication date: 11/23/2020
Sold by: Draft2Digital
Format: NOOK Book
File size: 636 KB

Customer Reviews