Water En Vuur

Water En Vuur

by Jaap Boekestein

NOOK Book(eBook)

FREE

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Als de vrouw die je intens haat de enige is die bij je past... wat doe je dan?

Product Details

BN ID: 2940032942788
Publisher: Jaap Boekestein
Publication date: 12/15/2011
Sold by: Smashwords
Format: NOOK Book
File size: 151 KB

About the Author

De Groothaagse auteur Jaap Boekestein (8 april 1968) groeide op in het tuinbouwgebied het Westland, een streek waar zijn familie al sinds de Middeleeuwen is gevestigd. In maart 1989 debuteerde hij met het verhaal ‘De eeuwige cirkel’ in Survival Magazine 40. In vele tijdschriften en bundels volgden nog zo’n tweehonderd sf-, fantasy- en horrorverhalen. In 2003 won hij de Paul Harland Prijs voor beste Nederlandse sf-verhaal met ‘Vrouwe van Excalibur’.


Als invloeden noemt Jaap zelf uiteenlopende auteurs als Jack Vance, Fritz Leiber, Clark Ashton Smith, het vroege werk van Tanith Lee en de uitstekende rechter Tie-boeken van Robert van Gulik.


Jaap is tevens een redacteur van het kritische tijdschrift Holland SF en het verhalentijdschrift Wonderwaan.


Om zijn brood te verdienen heeft hij een gevarieerde loopbaan opgebouwd. Voor, tijdens en na zijn studies Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en de Opleiding Boekhandel en Uitgeverij aan de Hogeschool van Amsterdam, werkte hij onder andere voor de Tweede Kamer, bij een detectivebureau, als uitsmijter, op de burelen van diverse uitgeverijen en in de ICT.


Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews