Компендиумът на Дебелата патица

Компендиумът на Дебелата патица

by Десислава Пътеч&
Компендиумът на Дебелата патица

Компендиумът на Дебелата патица

by Десислава Пътеч&

Paperback

$43.99 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Повече от две десетилетия Компендиумът на Дебелата патица в челните редици на кулинарните иновации, разширявайки границите на възможното в кухнята. Сега за първи път главният готвач Хестън Блументал споделя своите характерни рецепти в Компендиумът на Дебелата патица, зашеметяваща почит към световноизвестния ресторант със звезда Мишлен.

Тази готварска книга отвежда читателите на кулинарно пътешествие през най-емблематичните ястия на ресторанта, от известната каша от охлюви до иновативния шум на морето. Всяка рецепта е представена със зашеметяваща фотография и подробни инструкции, което позволява на читателите да пресъздадат магията на в собствените си кухни.

Но тази готварска книга е нещо повече от колекция от рецепти - това е поглед към творческия процес, който прави Компендиумът на Дебелата патица един от най-иновативните и уважавани ресторанти в света. От използването на авангардни техники и оборудване до внимателното разглеждане на всяка съставка, Компендиумът на Дебелата патица е майсторски клас по кулинарно творчество.

Независимо дали сте професионален готвач или домашен готвач, който иска да издигне уменията си на следващото ниво, Компендиумът на Дебелата патица е съществено допълнение към вашата колекция от готварски книги. Пригответе се да се впуснете в кулинарно приключение, различно от всяко друго


Product Details

ISBN-13: 9781835002940
Publisher: Not Avail
Publication date: 05/02/2023
Pages: 250
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.53(d)
Language: Bulgarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews