Омагьосана от Индия: Съкровищница от Инди

Омагьосана от Индия: Съкровищница от Инди

by Валенти& Петрова
Омагьосана от Индия: Съкровищница от Инди

Омагьосана от Индия: Съкровищница от Инди

by Валенти& Петрова

Paperback

$40.75 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

"Омагьосана от Индия: Съкровищница от Индийски Кулинарни Традиции" е единственото в света произведение на Валентина Петрова, уважаван български шеф-готвач с дълбока страст към индийската кулинария. Тази книга е своеобразен мост между богатите кулинарни традиции на Индия и желанието на всеки един от нас да опита истински автентични индийски ястия.

Валентина Петрова ви показва как да пренесете вкуса на Индия във вашата собствена кухня, като прекрасно съчетава изкуството на готвенето с дълбоките познания в индийските традиции и култура. Тя въвежда читателите в богатата и разнообразна палитра на вкусове, аромати и текстури, които са характерни за индийската кухня.

"Омагьосана от Индия" е покана да се потопите във вълшебството на индийската кулинария и да се възползвате от ценните умения и познания, които Валентина споделя в тази книга. Тя ви помага да разберете сложността и разнообразието на индийската кухня, като ви представя вкусовете и техниките, които правят индийската кухня уникална и вълнуваща.

Тази книга е покана да откриете радостта от индийското готвене и да откриете нови вкусове, които ще обогатят вашите кулинарни умения. Подгответе се за невероятно пътешествие в света на индийската кухня с "Омагьосана от Индия: Съкровищница от Индийски Кулинарни Традиции".


Product Details

ISBN-13: 9781835191026
Publisher: Not Avail
Publication date: 06/04/2023
Pages: 218
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.46(d)
Language: Bulgarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews