English / Albanian Dictionary: Fjalor Anglisht ne Shqip, Shqip ne Anglisht

English / Albanian Dictionary: Fjalor Anglisht ne Shqip, Shqip ne Anglisht

by John C. Rigdon

Paperback

$24.95
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Friday, November 22

Overview

This bi-lingual dictionary contains 17,000 word pairs in English and Albanian.

Sections on the English and Albanian alphabets are included along with a pronunciation guide, the basic elements of grammar for each language and some commonly used words and phrases.

This volume is an extension to our "700 Words in English and Albanian" which is a basic phrasebook arranged by topic.

The general pronunciation guide helps both Albanian speakers wishing to learn English and English speakers who would like to learn Albanian. It integrates with our web site for sample audio of both languages and definitions.

---------------

Ky fjalor bi-gjuhësor përmban 17.000 çifte fjalë në anglisht dhe shqip.

Seksionet në alfabetit anglisht dhe shqip janë përfshirë së bashku me një udhëzues shqiptim, elementet bazë të gramatikës për çdo gjuhë dhe disa fjalë të përdorura shpesh dhe frazat.

Ky vëllim është një zgjerim të tanë "700 fjalë në anglisht dhe shqip", e cila është një bisedimesh bazë organizohet nga tema.

Udhëzues i përgjithshëm shqiptim ndihmon të dy folësit shqiptarë që dëshirojnë të mësojnë anglisht dhe anglisht folës të cilët dëshirojnë të mësojnë gjuhën shqipe. Ajo integron me faqen tonë të internetit për mostër audio të dy gjuhët dhe përkufizimet.

Product Details

ISBN-13: 9781523873456
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 02/05/2016
Series: Eastern Digital Resources Bi-Lingual Dictionaries , #3
Pages: 354
Sales rank: 1,206,900
Product dimensions: 6.00(w) x 8.90(h) x 0.20(d)

About the Author

John Rigdon has authored a number of books on the American Civil War and is the manager of the web site, Research OnLine, (www.researchonline.net) the premier site for researching Civil War ancestors in the Civil War. His titles include the Historical Sketch and Roster Volumes (1100 plus titles) and a dozen volumes in the "We Fought" series focusing on particular battles and commanders. Additionally John works in translation of materials for Haitian Creole and several languages of West Africa including French, Mòoré, Bambara, and Dioula (Jula).

John resides in the foothills of the Appalachians outside Cartersville, GA. where he enjoys gardening and aquaponics. You may reach him at jrigdon@researchonline.net

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews