Loi Hoi Not Hen Ho Giai Dieu

Loi Hoi Not Hen Ho Giai Dieu

by Yïn Ngu
Loi Hoi Not Hen Ho Giai Dieu

Loi Hoi Not Hen Ho Giai Dieu

by Yïn Ngu

Paperback

$15.00 
  • SHIP THIS ITEM
    Qualifies for Free Shipping
    Choose Expedited Shipping at checkout for delivery by Monday, February 26
  • PICK UP IN STORE
    Check Availability at Nearby Stores

Related collections and offers


Overview

Lúc khởi đầu, lúc trẻ, nhạc làm tăng hương vị tình yêu, cay càng cay thêm, đắng càng đắng thêm, chua càng chua thêm, chỉ có ngọt, không làm ngọt thêm, mà làm nhạt bớt. Hương vị đó càng theo tuổi tác càng đậm đà. Tôi càng lúc càng yêu em như giọng hát càng già càng điêu luyện, càng thể hiện tình cảm trong ý nghĩa.
Hương vị nhắm vào sở thích và tâm sự, trong khi ý nghĩa ca khúc vượt lên cao, giải thoát nỗi niềm nào đó, lý do thầm kín nào đó, ám ảnh hoặc tổn thương tiềm thức. Nhạc tồn tại với con người từ thời tiền sử, nghĩa là, nhạc có một giá trị thiết yếu hơn chỉ để giải trí. Vì vậy, thưởng thức nhạc chỉ vì vui buồn kỹ niệm, vì nhắc nhớ thuở nào, vì thỏa mãn những cảm giác trong lòng, thì cũng được nhưng phí thay. Tương tựa như yêu một người mà chỉ lo ôm ấp vuốt ve, không quan tâm đến phẩm chất ái tình. Phẩm chất ca khúc không chỉ bắt đầu bằng lời và nốt hẹn hò tạo thành giai điệu, mà mỗi lần hát lên, sẽ tự hiểu bản thân mình thêm và tạo ra cảm thông cho người nghe

Product Details

ISBN-13: 9798823113533
Publisher: Barnes & Noble Press
Publication date: 09/05/2022
Pages: 284
Product dimensions: 8.00(w) x 10.00(h) x 0.60(d)

About the Author

Ngu Yên, pen name of Nguyen Hien Tien, was born in 1952 in Kim Chau Binh Dinh, South Vietnam. Great, according to Nha Trang. Mature in Saigon. Law and Literature student. He arrived in the United States in April 1975, currently residing in Houston, Texas.
He also self-translates his works into English.
His works appeared in Vietnamese magazines of literature in the US, Canada, Australia, and French, such as Van H?c Magazine (US), H?p Luu Magazines (US), Van Magazines (US), Vi?t Magazine (Australia), Quê M? (French), Làng Van Magazine (Canada). His works also appeared on Vietnamese literary Websites, such as damau.org (Us), gio-o.com (Us), tienve.org (Australia), diendan forum (French), and vanviet.info (Vietnam.)

It displays his published books on Amazon, Barnes & Noble, and Academia.edu.
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews