A boldogság viragái (Bed of Roses)

A boldogság viragái (Bed of Roses)

A boldogság viragái (Bed of Roses)

A boldogság viragái (Bed of Roses)

eBookHungarian-language Edition (Hungarian-language Edition)

$5.20 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Emma Grant már kislányként is szerelemre és romantikára vágyott, ezért nem csoda, hogy a barátnõivel alapított esküvõszervezõi cég virágkötõjeként találta meg a hivatását. Ennél szebb munkát nem is képzelhetett volna el magának. Emma szerelmi élete látszólag irigylésre méltó, mert a férfiak versengenek a kegyeiért, és elbûvölõnek tartják egzotikus szépségét. Mégsem találta még meg az igazit, és arra végképp nem számított, hogy a közvetlen környezetében fog rábukkanni. Jack Cooke szinte családtagnak számít, hiszen õ Parker bátyjának legjobb barátja.
A jóképû építész egy idõ után kénytelen beismerni, hogy nem csak baráti érzéseket táplál Emma iránt, és a dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor kiderül, hogy Emma sem közömbös iránta. Jack nem az a férfi, aki hajlandó elkötelezni magát egy nõ mellett, de Emma életre szóló szerelemrõl ábrándozik. Milyen jövõ vár rájuk? Mi lesz a barátsággal és a szerelemmel? Ha meg akarják találni a közös hangot, akkor bízniuk kell egymásban, és a szívükben.

Product Details

BN ID: 2940157785840
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 11/29/2015
Series: Nora Roberts' Bride Quartet Series , #2
Sold by: Barnes & Noble
Format: eBook
Pages: 300
Sales rank: 785,232
File size: 796 KB
Language: Hungarian

About the Author

About The Author

With more than 500 million copies of her books in print, it’s no wonder The New Yorker has dubbed Nora Roberts "America’s favorite novelist." She is the bestselling author of more than 200 books, including The Liar, The Collector, The MacGregors trilogy, Dark Witch, and many more. She is also the author of the bestselling In Death series written under the pen name J. D. Robb.

Hometown:

Keedysville, Maryland

Date of Birth:

1950

Place of Birth:

Silver Spring, Maryland
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews