A tanú (The Witness)

A tanú (The Witness)

A tanú (The Witness)

A tanú (The Witness)

eBookHungarian-language Edition (Hungarian-language Edition)

$6.90 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Elizabeth, egy rideg, uralkodó típusú anya leánya fellázad, és egy éjszaka kirúg a hámból: hamis igazolvánnyal bejut egy éjszakai klubba, koktélt iszik, és hagyja, hogy egy vadidegen férfi orosz akcentusa elcsábítsa egy Lake Shore Drive-on lévo házba. Ezek az események örökre megváltoztatják az életét.
Tizenkét évvel késobb az Abigail Lowery néven ismert no egy kisváros, Ozarks külterületén él. Szabadúszó számítógépes programozóként bonyolult biztonsági rendszereket tervez... saját biztonsági rendszerét pedig egy vad kutyával és kézifegyverek egész arzenáljával egészíti ki. Visszavonultan él, keveset beszél. De Abigail visszahúzódása csak még inkább felcsigázza Brooks Gleason rendorfonök érdeklodését. A lány logikus gondolkodása, titokzatos természete és minden romantikát nélkülözo nézetei lenyugözik, ugyanakkor zavarják is. Gyanítja, hogy Abigailnek védelemre van szüksége, s hogy a gondosan kiépített védelmi rendszer olyan titkot takar, amelyet fel kell fedni.
A csavaros eszu, felejthetetlen hosnovel és a lélegzetelállítóan izgalmas cselekménnyel Nora Roberts olyan új regénnyel ajándékozza meg olvasóit, amely joggal szilárdítja meg helyét a bestseller szerzok között, miközben az olvasók már a következo muvére éheznek.

Product Details

BN ID: 2940157815653
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 11/30/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: eBook
Pages: 592
Sales rank: 494,556
File size: 968 KB
Language: Hungarian

About the Author

About The Author

With more than 500 million copies of her books in print, it’s no wonder The New Yorker has dubbed Nora Roberts "America’s favorite novelist." She is the bestselling author of more than 200 books, including The Liar, The Collector, The MacGregors trilogy, Dark Witch, and many more. She is also the author of the bestselling In Death series written under the pen name J. D. Robb.

Hometown:

Keedysville, Maryland

Date of Birth:

1950

Place of Birth:

Silver Spring, Maryland
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews