Adj egy ötöst magadnak!

Adj egy ötöst magadnak!

by Mel Robbins
Adj egy ötöst magadnak!

Adj egy ötöst magadnak!

by Mel Robbins

eBook

$16.99 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Mel Robbins milliók életét változtatta meg a motiváció titkainak bemutatásával Az 5 másodperces szabály című világsikerű könyvében. Most pedig visszatért egy egyszerű, hatékony eszközzel, amit az Adj egy ötöst magadnak című kötetben mutat be, és nem kisebb célt tűzött maga elé, mint hogy segítsen megváltoztatni az életedet!
A cím ne tévesszen meg, ez a könyv nem arról szól, hogy lépten-nyomon mindenkivel lepacsizz, hiszen ezt teszed nap mint nap. Drukkolsz a kedvenc csapatodnak, együtt ünnepelsz a barátaiddal, biztatod és támogatod azokat a szeretteidet, akik célokat tűznek ki maguk elé az életben.
Képzeld csak el, milyen lenne, ha ugyanilyen szeretettel, bátorítással fordulnál saját magadhoz, ha TE lennél önmagad legnagyobb drukkere, rajongója, szurkolója. Nemcsak elvétve, hanem minden egyes nap.
Mel Robbins legújabb könyvében megtanít rá, miként adj ötöst a legfontosabb embernek az életedben, annak a személynek, akit a tükörben látsz: SAJÁT MAGADNAK.
• Ha önbecsülési problémákkal küzdesz (és ki ne küzdene?) …
• Ha meguntad, amiket az agyadban lakozó kis kritikus hang papol (valaki kergesse már ki onnan!) …
• Ha már sikeres vagy, és mégis szüntelenül a dolgok rosszra fordulásán töprengsz (nem vagy egyedül) …
• Ha dühítőnek találod, hogy mindenki szépen halad előre, míg te a kanapén ücsörögsz a kutyáddal (bele ne keverjük a kutyádat) …
… Akkor ez a könyv bizony Neked szól!
Mel Robbins a tőle megszokott könnyed és olvasmányos stílusban, kutatási eredmények, tudományos ismeretek, izgalmas személyes történetek, valamint az „ötös” szokást gyakorlók életében bekövetkezett valós eredmények bemutatása során megtanítja, miként válhat szokásoddá az önmagadba vetett hit, hogy segítségével újra a kezedbe vedd az életedet, elérd céljaidat, mindezt bátrabban, mint valaha.
Egyszerű, mégis mély tanítás ez, ami segít megérteni és jobbá tenni életünk legfontosabb kapcsolatát – az önmagunkkal való kapcsolatunkat. Változtass a hozzáállásodon, a gondolkodásodon és a viselkedéseden. Növeld az önbizalmadat, érd el a téged megillető boldogságot és váltsd valóra a legmerészebb álmaidat.
Ideje magadnak is megadni azt a bátorítást, ünneplést és támogatást, amire szükséged van, és ami neked is kijár!


Product Details

ISBN-13: 9789635070718
Publisher: Édesvíz Kiadó
Publication date: 11/22/2021
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
Pages: 282
File size: 3 MB
Language: Hungarian
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews