Arnyékvarázslat (Shadow Spell)

Arnyékvarázslat (Shadow Spell)

Arnyékvarázslat (Shadow Spell)

Arnyékvarázslat (Shadow Spell)

eBookHungarian-language Edition (Hungarian-language Edition)

$6.90 

Available on Compatible NOOK devices, the free NOOK App and in My Digital Library.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Connor O'Dwyer, az ír solymász imádja szukebb hazáját, az írországi Mayo megyét. Ott él és dolgozik novérével, Brannával, unokatestvérével, Ionával és gyerekkori barátaival, Boyle-lal, Finn-nel és Mearával. Hatan megtörhetetlen, eros kört alkotnak, de ezt a megszokott helyzetet felborítja egy váratlan esemény, egy régóta esedékes, szenvedélyes csók.
Meara Quinn és Connor idotlen idok óta barátok. Szinte minden nap találkoznak, mert Connor, a solymász turistákkal járja a környéket, Meara pedig lovastúrákat vezet az erdei ösvényeken. A testi vonzalom eléggé összekuszálja a szálakat, és új kihívásokat jelent mindkettejük számára. Meara fél az érzelmi kötodéstol, és nem akarja veszélyeztetni értékes barátságukat. Connor ágyában már sok no megfordult, de a szívét még egyik sem ejtette rabul. Mi lesz, ha az o kapcsolatuk is hasonló sorsra jut?
Ráadásul a barátokra és rokonokra komoly feladat vár. Az a sorsuk és örökségük, hogy élet-halál harcot vívjanak a sötétség eroivel, ezért mindennél nagyobb szükség van az egységükre. Ez a gonosz ero ködként gomolyogva fojtogatja oket, el akar pusztítani mindent, ami fontos számukra, és amit szeretnek.

Product Details

BN ID: 2940157873783
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 11/30/2015
Series: Cousins O'Dwyer Trilogy Series , #2
Sold by: Barnes & Noble
Format: eBook
Pages: 360
File size: 925 KB
Language: Hungarian

About the Author

About The Author

With more than 500 million copies of her books in print, it’s no wonder The New Yorker has dubbed Nora Roberts "America’s favorite novelist." She is the bestselling author of more than 200 books, including The Liar, The Collector, The MacGregors trilogy, Dark Witch, and many more. She is also the author of the bestselling In Death series written under the pen name J. D. Robb.

Hometown:

Keedysville, Maryland

Date of Birth:

1950

Place of Birth:

Silver Spring, Maryland
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews