El misteri de la bala perduda

El misteri de la bala perduda

El misteri de la bala perduda

El misteri de la bala perduda

eBook

$9.99 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers


Overview

L'esperada tercera novel·la de la sèrie El Club del Crim dels Dijous és un altre còctel explosiu de suspens, grans dosis d'humor i protagonistes encantadors.

És un dijous qualsevol i les coses finalment haurien de tornar a la normalitat al complex residencial de Coopers Chase. Però ja sabem que a la vora d'El Club del Crim dels Dijous sempre hi passen coses.

Un conegut periodista local visita la residència buscant un titular sucós, però poc s'imagina que ell mateix acabarà sent notícia, i el nostre quartet d'investigadors octogenaris haurà d'anar darrere la pista de dos assassinats sense resoldre. I per si això no fos prou, un altre enemic posarà l'Elizabeth entre l'espasa i la paret encarregant-li una missió letal: matar o morir.

Mentre l'Elizabeth lluita amb la seva consciència (i una pistola), la Joyce, l'Ibrahim i en Ron faran el possible per resoldre el misteri a temps. ¿Però podran atrapar el culpable i salvar l'Elizabeth abans que l'assassí torni a atacar?

Benvinguts a El misteri de la bala perduda.

 

«Un fenomen que no es veia des que J. K. Rowling va debutar amb Harry Potter». El País

«Una jocosa reivindicació de la veterania de les neurones». Pepa Fernández, RNE

«Un homenatge a la gent gran. Un èxit editorial sense precedents». Javier del Pino, Cadena SER

 

L'opinió dels lectors:

«Entranyable, entretingudíssima i divertida».

«Amb tant de ritme que passa volant».

«Fàcil, divertida... a estones tendra, a estones irònica».

«No deixaré de recomanar-la a tots els meus amics».

«Em recorda Miss Marple d'Agatha Christie».

L'esperada tercera novel·la de la sèrie El Club del Crim dels Dijous és un altre còctel explosiu de suspens, grans dosis d'humor i protagonistes encantadors.


Product Details

ISBN-13: 9788466429740
Publisher: Columna CAT
Publication date: 10/26/2022
Series: Clàssica: Sèrie El Club del Crim dels Dijous
Sold by: Planeta
Format: eBook
Pages: 432
File size: 537 KB
Language: Catalan

About the Author

About The Author
Richard Osman és un famós presentador, comediant i productor de televisió britànic. Director creatiu d'Endemol UK, ha treballat com a productor executiu en nombrosos espectacles. Es va fer famós presentant el concurs televisiu Pointless. La popularitat va continuar amb el seu propi concurs a la BBC, Two Tribes. Participa regularment en altres programes televisius i escriu una columna per a Radio Times. La seva sèrie El Club del Crim dels Dijous, formada per la novel·la homònima El Club del Crim dels Dijous, El dijous següent, El misteri de la bala perduda i L'últim a morir, és un èxit sense precedents i un supervendes internacional. X: @richardosman  
Richard Osman és un famós presentador, comediant i productor de televisió britànic. Director creatiu d’Endemol UK, ha treballat com a productor executiu en nombrosos espectacles. Es va fer famós presentant el concurs televisiu Pointless. La popularitat va continuar amb el seu propi concurs a la BBC, Two Tribes. Participa regularment en altres programes televisius i escriu una columna per a Radio Times. La seva sèrie El Club del Crim dels Dijous, formada per la novel·la homònima El Club del Crim dels Dijous, El dijous següent, El misteri de la bala perduda i L’últim a morir, és un èxit sense precedents i un supervendes internacional. X: @richardosman  
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews