×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

El senyor dels lladres
     

El senyor dels lladres

5.0 4
by Cornelia Funke
 
Els germans orfes Prosper i Bonifazius (Prop i Bo pels amics) han fugit de casa de la seva cruel tieta després de saber que els vol separar. Els nois aconsegueixen arribar amb tren a Venècia, on coneixeran el Senyor dels Lladres, un misteriós jove que gràcies a petites heroïcitats es converteix en el cap de la colla de nens i nenes amb

Overview

Els germans orfes Prosper i Bonifazius (Prop i Bo pels amics) han fugit de casa de la seva cruel tieta després de saber que els vol separar. Els nois aconsegueixen arribar amb tren a Venècia, on coneixeran el Senyor dels Lladres, un misteriós jove que gràcies a petites heroïcitats es converteix en el cap de la colla de nens i nenes amb què viuen Prop i Bo.El Senyor dels Lladres i els seus amics tenen dos fronts oberts: alhora que han d'evitar el detectiu que vol fer tornar els protagonistes a casa la tieta, hauran de resoldre l'enigma que envolta una peça d'art dotada de poders màgics.

Product Details

ISBN-13:
9788499324791
Publisher:
Grup 62
Publication date:
03/01/2011
Series:
L' illa del temps , #2
Sold by:
Planeta
Format:
NOOK Book
Pages:
288
File size:
5 MB
Age Range:
12 Years

Meet the Author

Cornelia Funke (Dorsten, Alemanya, 1958) és considerada la millor escriptora alemanya de literatura infantil i juvenil. La seva obra s'ha traduït a més de vint idiomes i els seus llibres, molts dels quals il·lustrats per la mateixa autora, han obtingut nombrosos premis. Entre els seus títols més destacats trobem El senyor dels lladres, la trilogia Cor de tinta, Reckless i la sèrie infantil Caçadors de fantasmes. Actualment viu a California amb els seus fills, engrescada sempre amb nous projectes.

Brief Biography

Hometown:
Los Angeles, CA
Date of Birth:
December 10, 1958
Place of Birth:
Dorsten, Germany
Education:
University of Hamburg

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews

El senyor dels lladres 5 out of 5 based on 0 ratings. 2 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
Superhuman story at "blaze story" res one. Prolouge out, waiting for support
Anonymous More than 1 year ago
Submit ad requests here!