Ezustgolyo

Ezustgolyo

by Laurell K. Hamilton
Ezustgolyo

Ezustgolyo

by Laurell K. Hamilton

eBook

$7.90 

Available on Compatible NOOK devices, the free NOOK App and in My Digital Library.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Anita Blake élete lecsendesedett, majdnem normális hétköznapjait éli St. Louis-ban - már amennyire normális hétköznapokat élhet egy hivatásos vámpírhóhér és szövetségi rendorbíró - amikor egy vámpír a múltból bejelentkezik.
Minden Sötétségek Anyját elméletileg elpusztította egy robbantásos merénylet. Ugyanakkor hogyan lehetséges elpusztítani egy vámpírt, aki megteremtette magukat a vámpírokat? Meg lehet ölni egy istent? Eddig nem sikerült, és most ez az isten, pontosabban istenno, úgy érzi, eljött a nap, hogy végre hatalmába kerítse Anitát és Amerika összes vámpírját.
Minden Sötétségek Anyjának tetteit az vezeti, hogy szentül hiszi: Jean-Claude, Anita és a vérfarkas Richard Zeeman triumvirátusa elegendo hatalmat ruházhatna rá, hogy ismét testet ölthessen, és megvethesse lábát az Új Világban. Csakhogy a test, amire a fogát feni, már foglalt.

Product Details

BN ID: 2940157925154
Publisher: Agave
Publication date: 11/24/2013
Series: Anita Blake, vámpírvadász , #19
Sold by: Barnes & Noble
Format: eBook
Pages: 405
File size: 952 KB

About the Author

About The Author

Laurell K. Hamilton (born February 19, 1963) is an American fantasy and romance writer. She is best known as the author of both the Anita Blake Vampire Hunter series of urban fantasy novels, short stories, and comic books—including Guilty Pleasures and Dead Ice—and the Merry Gentry series which follows the title character, a faerie princess turned private investigator.

Hometown:

St. Louis, Missouri

Date of Birth:

February 19, 1963

Place of Birth:

Heber Springs, Arkansas

Education:

B.A., Marion College
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews