La Lila va de viatge (La Lila 7)

La Lila va de viatge (La Lila 7)

NOOK Book(eBook)

$6.99 View All Available Formats & Editions
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

La Lila va de viatge (La Lila 7) by Eduard Estivill, Montse Domènech

Una nova aventura de la Lila.

S'ha acabat l'escola i per fi arriben les vacances! Lila, René i els seus pares se'n van a un poblet de platja a descansar uns dies. Allà, jugaran a construir castells a la sorra i es divertiran bussejant a l'aigua fresqueta... i per descomptat aprendran a compartir i a respectar als altres!

En aquesta nova aventura de Lila, el Dr. Estivill i Montse Domènech ens expliquen com transmetre als nostres fills la importància del respecte i el civisme i com gaudir plenament d'unes vacances en família.

Product Details

ISBN-13: 9788448834326
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 11/01/2012
Series: La Lila , #7
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

About the Author

Montse Domènech és llicenciada en pedagogia i psicologia infantil per la Universitat de Barcelona. Treballa en el seu centre privat, on s'ocupa principalment de l'atenció psicològica a nens, adolescents i joves amb trastorns escolars, de conducta i emocionals. Es coautora, amb el doctor Estivill, de Vamos a la cama, que tracta del tema de l'insomni infantil en nens d'entre cinc i tretze anys.

El doctor Eduard Estivill, autor del pròleg i de la introducció d'aquest llibre, i creador del mètode que aquí es presenta, és pediatre i neurofisiòleg, responsable de la Clínica del Son Estivill del USP Institut Universitari Dexeus de Barcelona i coordinador de les unitats del son de l'Hospital General de Catalunya. És autor de Mètode Estivill, Guia ràpida per ensenyar els nens a dormir i coautor de Nen, a dormir.


Es licenciada en Pedagogía y Psicología Infantil por la Universidad de Barcelona y trabaja en atención psicopedagógica en niños y jóvenes. Forma parte de un conjunto musical.

Es autora, en colaboración con su marido Eduard Estivill, de una serie de cuentos para niños pensados para ayudar a su formación, y que incluyen una serie de consejos prácticos para ello.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews