Öngyógyító emberek

Öngyógyító emberek

by Kiss Erzsébet

Paperback

$11.60
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Thursday, December 13

Product Details

ISBN-13: 9783990481684
Publisher: novum publishing
Publication date: 07/24/2015
Pages: 206
Product dimensions: 5.00(w) x 8.00(h) x 0.47(d)

About the Author

Kiss Erzsébet 1944. május 13-án született Debrecenben. Elvégezte a Nyíregyházi Tanárképzö Föiskola földrajz-testnevelés szakát, majd a Testnevelési föiskolán kézilabda szakedzö képesítést szerzett. NB-és csapatokban kézilabdázott, kosarazott, pingpongozott. A debreceni sportiskolánál dolgozott edzöként föállásban, majd testnevelö tanárként a tehetséggondozásra valamint a mozgás megszerettetésére helyezte a fö hangsúlyt. Tíz évig a Hajdú-Bihar megyei tanács müvelödési osztályán az iskolai testnevelés és a diáksport szervezéséért volt felelös. A debreceni sportcentrum átadását követö világversenyeken vezetö versenybíróként, újságíróként látott el feladatokat.
Nyugdíjas éveiben a sport misszionáriusaként elöadásokat, bemutatókat tart országszerte, életmód táborokat szervez, vezet. A résztvevök igényei adnak inspirációt újságcikkei, könyvei megírásához, testszerviz programjainak kialakításához. Szabadidejében ezoterikus olvasmányok, sport, angol tanulás, írás - töltik ki és teszik teljessé életét. Személyes példamutatásra törekedve, 52 sportágban próbálta ki magát, nöi sportfesztiválon kétszer lett országos szépkorú bajnok: 2004-ben és 2014-ben.
Életét két mottó vezérli. Az elsö, a megerösítö egy kínai közmondás: „Amit megtapasztalsz, azt kötelezö továbbadnod", míg a másik, a figyelmeztetés így hangzik: „Az Úr adja a szelet, de a vitorlát nekünk kell kifeszíteni".

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews