Podem!: Les claus de la viabilitat econòmica de Catalunya independent

Podem!: Les claus de la viabilitat econòmica de Catalunya independent

by Elisenda Paluzie
Podem!: Les claus de la viabilitat econòmica de Catalunya independent

Podem!: Les claus de la viabilitat econòmica de Catalunya independent

by Elisenda Paluzie

eBook

$8.99 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers


Overview

Les claus de la viabilitat econòmica de Catalunya independent.

És veritat que la independència no té sentit en un context d'economia globalitzada?

Què passarà amb la Unió Europea i l'Euro si Catalunya s'independitza?

Quins costos té la independència?

I formar part d'Espanya, continuar com ara, en té?

I quins serien els guanys de la independència?

Què passarà amb les pensions?

Quedarà Catalunya molt endeutada si s'independentitza?

Serà Catalunya un país millor?

Totes aquestes preguntes i moltes més, troben resposta a Podem! Amb un estil divulgatiu i planer, però amb el rigor que caracteritza Elisenda Paluzie, aquesta obra presenta els principals temes del debat econòmic sobre la independència de Catalunya, qüestions que susciten les opinions més contraposades i generen dubtes al ciutadà que no té gaires coneixements d'economia.


Product Details

ISBN-13: 9788415961529
Publisher: ROSA VENTS
Publication date: 10/16/2014
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: eBook
Pages: 208
File size: 3 MB
Language: Catalan

About the Author

Elisenda Paluzie és professora titular de Teoria Econòmica a la Universitat de Barcelona des del 2001, i degana de la Facultat d'Economia i Empresa des del 2009. És màster en Economia Internacional i Desenvolupament Econòmic per la Universitat de Yale (1996) i doctora en Economia per la Universitat de Barcelona (1999). També dirigeix el Centre d'Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials, grup de recerca de la UB consolidat per la Generalitat.

Va obtenir una beca de La Caixa per fer recerca predoctoral a la London School of Economics (1997-1998) i ha gaudit de beques postdoctorals de la Generalitat de Catalunya i de la Comissió Europea per fer estades de recerca a Londres (London School of Economics (2000-2001) i a París (CERAS, École Nationale de Ponts et Chaussées)(2002-2003 i 2004).

Ha publicat diversosarticles en revistes acadèmiques internacionals com ara Journal of Economic Geography, Journal of Regional Science, Regional Studies, Papers in Regional Science, Spanish Economic Review i Cliometrica, entre altres.

És activa en diverses associacions de la societat civil, com Sobirania i Progrés i el Club FNEC (Associació d'antics membres de la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya). Va formar part de la comissió internacional de la Coordinadora Nacional de la Consulta sobre la Independència i de Barcelona Decideix (2009-2011). En els darrers anys ha pronunciat nombroses conferències arreu del país explicant la viabilitat econòmica de la independència de Catalunya.


Elisenda Paluzie és professora titular de Teoria Econòmica a la Universitat de Barcelona des del 2001, i degana de la Facultat d'Economia i Empresa des del 2009. És màster en Economia Internacional i Desenvolupament Econòmic per la Universitat de Yale (1996) i doctora en Economia per la Universitat de Barcelona (1999). També dirigeix el Centre d'Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials, grup de recerca de la UB consolidat per la Generalitat. Va obtenir una beca de La Caixa per fer recerca predoctoral a la London School of Economics (1997-1998) i ha gaudit de beques postdoctorals de la Generalitat de Catalunya i de la Comissió Europea per fer estades de recerca a Londres (London School of Economics (2000-2001) i a París (CERAS, École Nationale de Ponts et Chaussées)(2002-2003 i 2004). Ha publicat diversosarticles en revistes acadèmiques internacionals com ara Journal of Economic Geography, Journal of Regional Science, Regional Studies, Papers in Regional Science, Spanish Economic Review i Cliometrica, entre altres. És activa en diverses associacions de la societat civil, com Sobirania i Progrés i el Club FNEC (Associació d'antics membres de la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya). Va formar part de la comissió internacional de la Coordinadora Nacional de la Consulta sobre la Independència i de Barcelona Decideix (2009-2011). En els darrers anys ha pronunciat nombroses conferències arreu del país explicant la viabilitat econòmica de la independència de Catalunya.
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews