Sóhajok vizén (Bay of Sighs)

Sóhajok vizén (Bay of Sighs)

Sóhajok vizén (Bay of Sighs)

Sóhajok vizén (Bay of Sighs)

eBookHungarian-language Edition (Hungarian-language Edition)

$7.70 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Új ?királynojük megünneplésére a Hold három istennoje három csillagot teremtett, egyet tuzbol, egyet jégbol, egyet pedig vízbol. A csillagok azonban alázuhantak az égboltról, veszélybe sodorva így az összes világot. Három férfi és három no egyesült erovel a csillagok keresésére indul...
Annika, a sellolány a tenger szülötte, és a tengerbe kell visszatérnie majd, ha megtalálták valamennyi csillagot. Annika új ebben a világban, döbbenetes tisztasága és szépsége, kecses mozgása már a Tuz csillagának keresése során elkápráztatja öt barátját.
Sawyer King, az utazó idon és téren át repítette az orzoket Capri szigetére, ott rejtozik ugyanis a Víz csillaga. Sawyert lenyugözi a lány a maga valódi elemében, de tudja, ha beengedi Annikát a szívébe, nincs az az iránytu, ami visszavezetné oda, ahol biztos talaj van a lába alatt.
Ellenségük a sötétben forralja vérszomjas tervét. Egy csillagot már elveszített, de o vérre szomjazik, a sellolányéra a vízben, az utazóéra a szárazföldön. Veszélyes új fegyvert kovácsol hát, halálosat és kiszámíthatatlant. Azaz emberit.

Product Details

BN ID: 2940158730351
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 07/17/2017
Series: Guardians Trilogy Series , #2
Sold by: Barnes & Noble
Format: eBook
Pages: 352
Sales rank: 612,762
File size: 972 KB
Language: Hungarian

About the Author

About The Author

With more than 500 million copies of her books in print, it’s no wonder The New Yorker has dubbed Nora Roberts "America’s favorite novelist." She is the bestselling author of more than 200 books, including The Liar, The Collector, The MacGregors trilogy, Dark Witch, and many more. She is also the author of the bestselling In Death series written under the pen name J. D. Robb.

Hometown:

Keedysville, Maryland

Date of Birth:

1950

Place of Birth:

Silver Spring, Maryland
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews