Tasavvufi Ose Mistika Islame

Tasavvufi Ose Mistika Islame

by Osman Nuri Topbas

NOOK Book(eBook)

FREE
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Tasavvufi Ose Mistika Islame by Osman Nuri Topbas

Nuk ka dyshim se tasavvufi ose mistika islame është jeta ndjesore, thelbi dhe aspekti shpirtëror i Islamit. E shprehur ndryshe, si rrjedhojë e shndërrimit veçanërisht të këtij thelbi dhe fryme të tij te njerëzit e aftë, në veprim, Islami i lartëson në kulm cilësitë e zemrës së besimtarit, si frymën shpirtërore, frymëzimin e begatshëm, dashurinë dhe afërsinë hyjnore.

Product Details

BN ID: 2940011191565
Publisher: Erkam Publications
Publication date: 02/08/2011
Sold by: Smashwords
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews