Tigrisvadaszat

Tigrisvadaszat

by Laurell K. Hamilton
Tigrisvadaszat

Tigrisvadaszat

by Laurell K. Hamilton

eBook

$8.30 

Available on Compatible NOOK devices, the free NOOK App and in My Digital Library.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Sorozatgyilkos szedi áldozatait az Államok északnyugati vidékén, módszere kegyetlen és bestiális. A helyi rendõrség arra gyanakszik, hogy ?szörnyetegek? is részt vettek a gyilkosságokban, ezért Anita Blake és Ted Forrester rendõrbírók segítségét kéri, hiszen náluk jobban senki nem ismeri igazán a szörnyetegek természetét. Akik közül néhány igenis valóságos.
Minden Sötétségek Anyjának halottnak kellene lennie, de csak a testét pusztították el. Most új porhüvelyre van szüksége, és neki éppen Anita Blake testére fáj a foga.
Edward szerint a sorozatgyilkosságok azt az egyetlen célt szolgálják, hogy Anitát a valaha volt legveszedelmesebb vámpír közelébe csalogassák. S a fajtájuk közt hiába tartják Edwardot a ?Halálnak?, Anitát pedig a ?Hóhérnak?, most mindennél nagyobb bajban vannak, mert Anyuci Drága eredt a nyomukba, hogy az egyikükkel végezzen, a másikuknak pedig megszállja testét, nem törõdve azzal, hogy közben hány ártatlan embernek kell meghalnia.

Product Details

BN ID: 2940157728076
Publisher: Agave
Publication date: 11/29/2015
Series: Anita Blake, vámpírvadász , #20
Sold by: Barnes & Noble
Format: eBook
Pages: 384
File size: 2 MB

About the Author

About The Author

Laurell K. Hamilton (born February 19, 1963) is an American fantasy and romance writer. She is best known as the author of both the Anita Blake Vampire Hunter series of urban fantasy novels, short stories, and comic books—including Guilty Pleasures and Dead Ice—and the Merry Gentry series which follows the title character, a faerie princess turned private investigator.

Hometown:

St. Louis, Missouri

Date of Birth:

February 19, 1963

Place of Birth:

Heber Springs, Arkansas

Education:

B.A., Marion College
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews