A gyulölet, amit adtál (The Hate U Give)

A gyulölet, amit adtál (The Hate U Give)

by Angie Thomas, Leila Benedek

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.70

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A ?tizenhat éves, színes boru Starr kettos életet él: az egyik világa a gettó, ahol felnott, a másik pedig a meno, külvárosi elitgimi. A két élete közti egyensúly akkor bomlik meg, amikor Starr szemtanújává válik, ahogy legjobb barátját, a fegyvertelen Khalilt lelövi egy rendor. Minden, amit Starr ezek után mond, felhasználható ellene: tönkreteheti a helyet, ahol él, önmagára és szeretett családjára is veszélyt jelent.
A történetet a Black Lives Matter-mozgalom inspirálta, amely az afroamerikaiakkal való egyenlo bánásmódért küzd. Ebben az izgalmas és eroteljes regényben megismerhetünk egy fiatal lányt, aki pontosan ezért harcol.

Angie Thomas Jacksonban, Mississippi államban született és nott fel; jelenleg is ott él. Korábban rappelt, legnagyobb sikereként tartja számon, hogy megjelent róla egy cikk (képpel együtt) a Right-On tinimagazinban. Kreatív írást tanult a Belhaven Egyetemen és egy nem hivatalos diplomával is rendelkezik hiphopból. Mai napig rappel, ha kedve tartja. A The Hate U Give az elso regénye. A könyvbol a Fox készít filmet George Tillman rendezésében, és Amandla Stenberg (Az éhezok viadala) foszereplésével.


Related collections and offers

Product Details

BN ID: 2940157285586
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 06/02/2017
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 420
File size: 1 MB
Age Range: 14 - 17 Years

Customer Reviews