A Vörös Sárkány

A Vörös Sárkány

by Thomas Harris

NOOK Book(eBook)

$9.14

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Thomas Harris méltán híres regényének, a krimiirodalom felejthetetlen klasszikusának javított kiadásában dr. Hannibal Lecter első ízben lép a színre.

Will Graham csaknem az életével fizet, amikor elkapja a veszélyes őrültet, a ,,Kannibál Hannibal" néven elhíresült dr. Lectert, ezért úgy dönt, hogy otthagyja az FBI-t, és teljesen új életet kezd. Egy szigeten, Marathonon tölti a mindennapjait, amíg Jack Crawford, az FBI különleges ügynöke fel nem keresi, hogy a segítségét kérje. Birminghamben és Atlantában az otthonukban, azonos körülmények között gyilkolnak meg két családot. A gyilkos összetöri a házban lévő tükröket, és annak a darabjait használja fel a tettéhez. Crawford tisztában van vele, hogy ha valaki, akkor a különleges képességekkel megáldott Will lehet az, aki el tudná kapni a pszichopatát. Ő ugyanis akár a legapróbb nyomokból is képes megfejteni, hogyan gondolkozik az elkövető. Will képtelen nemet mondani. Kisvártatva már a halott család üres házában áll... és a gyilkos helyébe képzeli magát. Megkezdődik a hajsza az idővel, hiszen a Vörös Sárkány már kiszemelte a soron következő áldozatát. Ráadásul ahhoz, hogy célt érjen, Willnek dr. Lecterrel is együtt kell működnie.


Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789634522041
Publisher: General Press Könyvkiadó
Publication date: 11/12/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 388
File size: 1 MB

About the Author

Originally a journalist, Thomas Harris is best known for creating Hannibal Lector, one of fiction’s the most terrifying and diabolical characters. All of his four novels have been turned into films, the most notable being the multi-Oscar winning The Silence of the Lambs. His first novel, Black Sunday, was published in 1975, followed by Red Dragon in 1981, The Silence of the Lambs in 1988, and Hannibal in 1999.

Hometown:

Sag Harbor, New York, and Miami Beach, Florida

Date of Birth:

April 11, 1940

Place of Birth:

Jackson, Tennessee

Education:

B.A., Baylor University, 1964

Customer Reviews