Ihmeotukset:Grindelwaldin rikokset: Alkuperäinen elokuvakäsikirjoitus

Ihmeotukset:Grindelwaldin rikokset: Alkuperäinen elokuvakäsikirjoitus

NOOK Book(eBook)

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Vain muutama kuukausi on kulunut ensimmäisen elokuvan, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, tapahtumista. Gellert Grindelwald on paennut AYT:n (Amerikan Yhdysvaltain taikakongressin) otteesta ja kerää kasaan joukkoja. Hän haluaa, että velhot hallitsevat kaikkia olentoja, joilla ei ole maagisia kykyjä.

Tylypahkan muodonmuutosten opettaja ja Grindelwaldin entinen ystävä Albus Dumbledore lähettää Lisko Scamanderin pysäyttämään Grindelwaldin. Ystävien ja perheiden ystävyys ja lojaalius toisiaan kohtaan joutuu kovalle koetukselle, kun velhomaailma tuntuu entistä vaarallisemmalta ja jakaantuneemmalta.

Ihmeotukset:Grindelwaldin rikokset on J.K. Rowlingin toinen elokuvakäsikirjoitus viiden elokuvan sarjasta. Kirjan kauniista vinjettikuvituksesta vastaa MinaLima. Luvassa on paljastuksia ja tuttuja henkilöitä Harry Potter -kirjojen ja -elokuvien ystäville.

Product Details

ISBN-13: 9781781104736
Publisher: Pottermore Publishing
Publication date: 12/06/2018
Series: Ihmeotukset , #2
Sold by: Pottermore Limited
Format: NOOK Book
Pages: 304
File size: 8 MB
Age Range: 8 Years

About the Author

J.K. Rowling on huikean maailmanmenestyksen saavuttaneen Harry Potter -kirjasarjan tekijä. Kirjasarjaa on myyty yli 500 miljoonaa kappaletta, käännetty yli 80 kielelle ja kirjojen pohjalta on tehty kahdeksan menestyselokuvaa. J.K. Rowling on kirjoittanut kolme hyväntekeväisyyttä varten kirjoitettua käsikirjaa: Ihmeotukset ja niiden olipaikat(tuotto Comic Relief- ja Lumos -järjestöille), Huispaus kautta aikojen (tuotto Comic Relief- ja Lumos -järjestöille ), Siuntio Silosäkeen tarina (tuotto Lumos-järjestölle). Tylypahkan oppikirja Ihmeotukset ja niiden olinpaikat toimi inspiraation lähteenä Warner Brosin tuottamalle viiden elokuvan sarjalle, joista ensimmäinen oli Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, 2016. Sarjan toisen elokuvan, Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset, ensi-ilta oli marraskuussa 2018. Yhdessä Jack Thornen ja John Tiffanyn kanssa J.K. Rowling on ollut mukana käsikirjoittamassa näytelmää Harry Potter ja kirottu lapsi, osat yksi ja kaksi, jonka ensi-ilta oli Lontoon West Endissä kesällä 2016 ja Broadwaylla vuonna 2018. Näytelmä tulee saamaan lisää ensi-iltoja ympäri maailmaa vuonna 2019. J.K. Rowling kirjoittaa myös Cormoran Strike -rikosromaaneja salanimellä Robert Galbraith. Neljäs niistä julkaistiin syksyllä 2018 ja teoksista on tehty myös BBC:n ja HBO:n televisiosarja. J.K. Rowling on kirjoittanut romaanin Paikka vapaana (The Casual Vacancy). J.K: Rowling on saanut monia palkintoja ja kunnianosoituksia, mm. OBE and Companion of Honour, France´s Légion d´honneur, Hans Christian Andersen Award.
Jaana Kapari-Jatta on palkittu ja arvostettu kirjallisuuden suomentaja. Hän suomentaa kirjoja englannin kielestä. Hänen kenties tunnetuin suomennostyönsä on J.K. Rowlingin Harry Potter -kirjasarja. Kapari-Jatta on suomentanut myös muun muassa Roald Dahlin, Edgar Allan Poen ja Oscar Wilden teoksia. Vuonna 2002 Kapari-Jatalle myönnettiin Kääntäjien kansainvälisen järjestön FIT:n Astrid Lindgren -palkinto menestyksestä lasten- ja nuortenkirjallisuuden suomentamistyössä. Vuonna 2007 Jaana Kapari-Jatta sai lastenkulttuurin valtionpalkinnon ja vuonna 2014 J. A. Hollon palkinnon.

Hometown:

Perthshire, Scotland

Date of Birth:

July 31, 1965

Place of Birth:

Chipping Sodbury near Bristol, England

Education:

Exeter University

Customer Reviews