Mannen med änglavingarna

Mannen med änglavingarna

by Daniel E Andersson
Mannen med änglavingarna

Mannen med änglavingarna

by Daniel E Andersson

eBook

$5.00 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

David Beckett blir indragen i en mordutredning och det dröjer inte länge förrän pressen döper seriemördaren till Ängeln. En ängel som lämnar kryptiska symboler efter sig. Men David vet, både vem Ängeln är, och hans syfte bakom morden. Ledtrådar från förbundsarken i Etiopien tycks leda till den bibliska Edens lustgård och livets träd - som sägs kunna ge den som äter av dess frukt evigt liv. Mördaren är ute efter det gudomliga, som han tror ska slutföra hans förvandling till en av Guds tjänare: en ängel - men kan inte tyda ledtrådarna och behöver därför hjälp. David ger till sist med sig för att stoppa Ängeln, sökandet efter Edens lustgård och livets träd för honom till civilisationens vagga - och blir början på en jakt som tycks kunna fälla en av världens mäktigaste organisationer.

David får också konfrontera något som få talar om, men som vi alla måste möta: döden. Han blir snart varse hur långt män med makt är beredda att gå för att förlänga sina liv.


Product Details

BN ID: 2940046025934
Publisher: Daniel E Andersson
Publication date: 06/19/2014
Sold by: Smashwords
Format: eBook
File size: 672 KB
Language: Swedish

About the Author

I'm a consultant, developer and author living in Sweden. I write books and create interactive reading experiences such as gamified reading and storyfied Gaming. You can find out more on my web site: www.seeninadream.net

From the B&N Reads Blog

Customer Reviews