A halálsoron

A halálsoron

by Stephen King

NOOK Book(eBook)

$12.99
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
LendMe® See Details
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

A halálsoron by Stephen King

A végén nem marad más, csak a sötétség.

A Cold Mountain fegyház E blokkjában, a siralomházban, néhány rab várja, hogy elérkezzen az idő, amikor végig kell mennie a halálsoron, melynek a végén ott magasodik a villamosszék, az Öreg Füstös. Mindnyájukat – Eduard Delacroix-t, a keszeg kis franciát, &quo;Vad” Billy Whartont, az eszelős fiatalembert, és John Coffeyt, a hatalmas termetű, folyvást könnyező négert – főbenjáró bűnért, többszörös gyilkosságért ítélték halálra.
Paul Edgecombe, a blokk lelkiismeretes főfoglára azonban bizonyos meglepő, mondhatni, csodás események hatására úgy érzi, néhány dolognak utána kell járnia. Lehet, hogy a három halálraítélt közül az egyik ártatlan? S ha igen, vajon módjában és hatalmában áll-e tennie is valamit ez ügyben? Hisz Paul tudja, milyen óriási kockázatot vállal megbízható munkatársaival együtt, nemcsak az állásukat veszíthetik el, de ők maguk is börtönbe kerülhetnek. Amikor megtudja az igazságot, nincs sok választása…

Stephen King letehetetlenül izgalmas, feszes regényéből nagy sikerű film készült Tom Hanks és Michael Clarke Duncan főszereplésével.


Product Details

ISBN-13: 9789634051831
Publisher: Európa Könyvkiadó
Publication date: 04/19/2016
Series: A halálsoron
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

About the Author

Few authors have tapped into our secret fears as adeptly as Stephen King, Master of the Macabre and one of the most widely read novelists writing today. With his trademark blend of fantasy, horror, and psychological suspense, this prolific and immensely popular contemporary writer continues to remind us that evil is still a potent force in the world.

Hometown:

Bangor, Maine

Date of Birth:

September 21, 1947

Place of Birth:

Portland, Maine

Education:

B.S., University of Maine at Orono, 1970

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews