A koronahercegno (The Heir)

A koronahercegno (The Heir)

by Kiera Cass, Mila Gázsity

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

35 UDVARLÓ. 1 HERCEGNO. KEZDETÉT VESZI EGY ÚJ PÁRVÁLASZTÓ.

Eadlyn hercegno kislánykora óta hallhatta a véget nem éro történeteket arról, hogyan ismerkedett meg édesanyja az édesapjával. Húsz éve történt, hogy America Singer benevezett a Párválasztóba, és elnyerte Maxon herceg szívét, akivel azóta is boldogan éltek. Eadlyn mindig is igen romantikusnak találta szülei tündérmesébe illo történetét, habár soha eszébe nem jutott volna a nyomdokaikba lépni. Ha rajta múlik, a házasságot addig halogatja, amíg csak lehetséges.

Csakhogy egy hercegno sosem rendelkezhet maradéktalanul az élete felett, így bármennyire hevesen tiltakozik is, Eadlyn sem kerülheti el a saját Párválasztóját.

Eadlyn egyáltalán nem számít arra, hogy saját története a szülei meséjéhez hasonlóan boldogan végzodik. Amikor azonban megkezdodik a versengés, talán mégis mutatkozik arra némi esély, hogy az egyik udvarló elnyerje a szívét, felfedje az összes elotte álló lehetoséget, és ezzel azt is bebizonyítsa, hogy Eadlyn számára korántsem olyan lehetetlen rátalálni a saját boldogságára, mint azt képzelte.

HÚSZ ÉVVEL EZELOTT ÉDESANYJA NYERTE EL A KORONÁT.
ELJÖTT VAJON AZ IDEJE ANNAK, HOGY EADLYN HERCEGNO IS RÁTALÁLJON AZ IGAZ SZERELEMRE?

KIERA CASS a New York Times listavezeto bestsellerírója, a Párválasztó-sorozat és a The Siren szerzoje. A Radford University diákja volt, jelenleg családjával a virginiai Christiansburgben él. Kiera életében megközelítoleg tizennégy fiút csókolt meg. Egyikük sem volt herceg. Könyveirol, videóiról és sütiszeretetérol az olvasók a www.kieracass.com oldalon tudhatnak meg többet.

Product Details

BN ID: 2940157816254
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/03/2015
Series: Selection Series , #4
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 372
File size: 729 KB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews