Economia en colors

Economia en colors

by Xavier Sala i Martín

NOOK Book(eBook)

$9.99
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Economia en colors by Xavier Sala i Martín

De la manera més desenfrenada, divertida i fresca, Xavier Sala i Martín ens ofereix una explicació magistral per posar l'economia a l'abast de tothom, aplicar-la a les situacions quotidianes i, en definitiva, per mostrar-la com mai s'havia vist abans: en colors.

Divertida, pròxima, entenedora, diferent... Així és l'economia quan en parla un comunicador carismàtic, algú que fa que l'economia deixi de ser gris plom i s'ompli de colors. Xavier Sala i Martín demostra que l'economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana.

Després de l'èxit del programa del televisió Economia en colors, Sala i Martín ha volgut ampliar en aquest llibre el contingut de cada capítol amb més informació, més detallada i amb una anàlisi més profunda. Cada capítol comença amb una història que planteja un enigma econòmic, segueix una excursió per un dels vuit camps de l'economia, que ens permet anar descobrint conceptes i anècdotes curioses, i acaba amb una conclusió que intenta resoldre l'enigma inicial.

Així, a Economia en colors, Sala i Martín explica els secrets dels economistes, els trucs que es fan en la borsa i les estratègies de les empreses, i també es pregunta què vol dir ser ric, com es té una idea, què vol dir «innovar», en què consisteix el capital humà, quina és la història dels diners, i moltes coses més, tot per acostar l'economia al carrer.

Perquè l'economia, com les americanes de Xavier Sala i Martin, és plena de colors.

Product Details

ISBN-13: 9788416430161
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 12/03/2015
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
Pages: 296
File size: 2 MB

About the Author

Xavier Sala i Martín (Cabrera de Mar, 1963) es licenciado por la UAB, es máster en finanzas internacionales y doctor en economía por la Universidad de Harvard. Ejerce la docencia como catedrático en la Universidad de Columbia y como profesor invitado en la Universidad Pompeu Fabra. Colabora, entre otros organismos internacionales, con el Foro Económico de Davos al tiempo que asesora a una serie de gobiernos de África y América Latina. Asimismo, es patrón y fundador de la Umbele Foundation: A Future for Africa, dedicada a la promoción de la educación en África, y de Empresaris Sense Fronteres - CEOs Without Borders, una organización que promueve el desarrollo empresarial en los países pobres. Ha sido miembro de la junta directiva y tesorero del F. C. Barcelona. Xavier Sala i Martín es autor de varios libros, entre los que cabe destacar Economía liberal para no economistas y no liberales y És l#hora dels adéus? En el campo de las publicaciones especializadas, es el responsable del Global Competitiveness Report para el World Economic Forum de Davos y es coautor junto a Robert J. Barro de Economic Growth, editado por el prestigioso MIT (Massachusetts Institute of Technology). Vive entre Nueva York y Barcelona. Es colaborador habitual del periódico Ara, de las emisoras de radio RAC1 y Catalunya Ràdio y de Televisió de Catalunya. También es el fundador de la Fundación Umbele, una ONG dedicada a la promoción de la educación en África.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews