Hoe te pijpen

Hoe te pijpen

by Nicole Nichols

NOOK Book(eBook)

$2.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Wil je Leren Hoe je Deze "Opgave" voor Jou Net Zo Leuk Maakt als voor Hem?

Nicole Nichols heeft het weer voor elkaar gekregen met haar no-nonsense boek over hoe te pijpen. Ooit het gevoel gehad dat een mannelijke partner plezieren meer een opgave is dan het zou moeten zijn? Nou, Nichols breekt oude taboes open en geeft je de ultieme hulpmiddelen om je voordeel mee te doen. Je man plezieren zou een opwindende en intieme reis moeten zijn, waarbij je toegeeft aan plezier en je man een stukje hemel op aarde laat ervaren.

Leer je gevoelens te overwinnen en te ontdekken waar jij je gemakkelijk bij voelt.

Ieder hoofdstuk is opgebouwd om je een paar pikante tips te geven over het overwinnen van de angst om je partner oraal te bevredigen -- Nichols benadrukt dat je plezier beleeft aan plezier geven. En onthoud dat geweldige verzorging lijdt tot geweldige seks naderhand! Vrouwen kunnen het beste advies krijgen van de auteur die het altijd aanmoedigt om te ontdekken waar je je gemakkelijk bij voelt, evenals controle uitoefenen over hoe jij je partner wilt plezieren.

Vervul Jouw Mans Onuitgesproken Diepste Verlangen Terwijl je Zijn Zelfvertrouwen Vergroot EN het Jouwe!

Okee dames.  Je man vraagt er wel of niet om, maar het is precies wat hij wilt. Het is vaak zijn verborgen, geheime verlangen dat jij hem oraal bevredigt. Misschien vraagt hij het een keer of twee, maar hij stopt met vragen als dat niet werkt. Misschien is hij één van de gelukkigen en doe jij het wel zo nu en dan. Maar als je hem echt het gevoel wilt geven van mannelijkheid, zelfvertrouwen, en gewild zijn, dan zul je zijn geheime droom werkelijkheid moeten maken. En hij zal er ondersteboven van zijn als je hem precies geeft wat hij wilt op een manier die hem intens genot bezorgt. Na het lezen van dit boek zul je het benodigde vertrouwen hebben om jullie beiden een leuke tijd te bezorgen... en je man zal zich afvragen wat er met je aan de hand is. (En hij zal er van houden!)

Krijg Zelfvertrouwen

Deze pagina's bevatten talloze vaardigheden om je man te bevredigen, evenals tips om zelf gaandeweg ook wat lol te beleven. Je zult leren hoe je in bed de teugels in handen kunt nemen, de slaapkamer kunt binnenstappen vol zelfvertrouwen over het verrichten van orale seks, en je een winnaar te voelen! Dit zijn een paar van de dingen die je zult leren:
* Verschillende manieren om je seksleven met je man wat spannender te maken. * Hoe effectief met je man te communiceren door hem wat specifieke vragen te stellen die je in dit boek leert.
* Wat je partner zou moeten eten om het voor jou zo prettig mogelijk te maken.
* Hoe jezelf EN je partner in de juiste stemming te krijgen.
* Hoe aan seks speeltjes te beginnen ALS jullie naar dat beetje extra op zoek zijn.
* Hoe je man te laten kronkelen van genot en hem te laten smeken om meer.
* Hoe het "hoofd" te bieden aan onderwerpen als schaamte, angst, of andere negatieve gevoelens jegens orale seks.
* Wat te doen met je ogen, handen, mond en tong.
* Hoe je man te verrassen met wat nieuwe acties waar hij nog niet eens van gedroomd heeft.
* Hoe verwachting en spanning op te bouwen.
* Hoe te bepalen of je moet spugen, slikken, of iets anders :)
* Meer...

Product Details

BN ID: 2940152791143
Publisher: Babelcube Inc.
Publication date: 01/18/2016
Sold by: Draft2Digital
Format: NOOK Book
Sales rank: 923,368
File size: 137 KB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews